Libnet.ro
UNICEF

05:30

O femeie a fost lovita din plin pe trecerea de pietoni. Imaginile socante, surprinse de o camera de supraveghere (VIDEO)

B1 B1,
O femeie a fost lovita din plin pe trecerea de pietoni. Imaginile socante, surprinse de o camera de supraveghere (VIDEO)

O femeie de 36 de ani a fost lovita din plin de un autoturism pe o trecere de pietoni din Buzau, potrivit stirileprotv. ro. in urma acestui impact, aceasta a suferit mai multe fracturi, iar acum se afla. continuă pe B1

Sfarsit pe trecerea de pietoni! O fetita de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o masina

O fetita in varsta de 13 ani a murit, iar un barbat de 61 de ani a fost grav ranit, dupa ce au fost loviti in plin de o masina, chiar pe trecerea de pietoni.

Un fost ministru din Brazilia - retinut pentru o MITA de 26 de milioane de euro

Politia braziliana a arestat joi un fost ministru din guvernele de stanga conduse de Luiz Inacio Lula da Silva si apoi de Dilma Rousseff si a efectuat o perchezitie la sediul din Sao Paolo al Partidului Muncitorilor.

Fiul unui fost colonel din MAI, suspectat de un asasinat comis in anul 1998. Victima, un om de afaceri

Alexandru Gaina, fiul unui fost colonel din cadrul MAI, conform unor surse apropaite anchetei, este principalul suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998.

Bodyguardul lui Osama Bin Laden a fost transferat din Guantanamo in Muntenegru

Departamentul Apararii din Statele Unite a anuntat miercuri ca detinutul Abdel Malik Ahmed Abdel Wahab Al Rahabi va fi transferat din baza de detentie Guantanamo in custodia guvernului din Muntenegru.

Deputata Jo Cox a fost asasinata din cauza convingerilor politice, sustine sotul ei

Deputata laburista Jo Cox, care a fost impuscata mortal in strada saptamana trecuta, a murit din cauza convingerilor ei politice ferme, a declarat marti sotul ei, Brendan Cox.

Un grup de cetateni romani au fost repatriati din Siria prin Liban

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca luni, 20 iunie 2016, sapte cetateni romani dintre care doi minori) si un membru de familie au fost evacuati, la cerere, din Siria si repatriati pe cale aeriana din Liban, cu sprijinul misiunilor diplomatice ale Romaniei la Damasc si Beirut si al Organizatiei Internationale pentru Migratie OIM).

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )