Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident mortal in statiunea Mamaia. O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
Accident mortal in statiunea Mamaia. O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni

O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni, in statiunea Mamaia. Impactul a fost atat de puternic incat corpul victimei a fost tarat mai bine de 200 de metri pe. continuă pe Antena3

O femeie a murit in Mamaia, dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni si apoi a fost tarata 200 de metri

Un accident extrem de grav a avut loc in Mamaia, duminica dimineata: o femeie a fost lovita de un autoturism si trupul ei a fost tarat pe o distanta de 200 de metri.

Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

Un accident grav a avut loc, duminica dimineata, in statiunea Mamaia, potrivit Constanta News. O persoana si-a pierdut viata si o alta a fost ranita si incarcerata. Echipajele SMURD au.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni in statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata dupa ce a fost lovita de un autoturism pe o trecere de pietoni din Mamaia, dupa impact masina intrand intr-un stalp de pe marginea drumului, scrie News. ro. Pentru scoaterea soferului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia

O femeie in varsta de 58 de ani a murit duminica dimineata, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Mamaia .

3 persoane care vindeau droguri in statiunea Mamaia, retinute de DIICOT

Doi barbati si o femeie au fost retinuti joi de procurorii DIICOT Constanta, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc si complicitate la trafic de droguri de mare risc. Cei trei sunt acuzati ca au vandut, in zona cluburilor din statiunea Mamaia, peste 1. 000 de comprimate cu substanta activa methylenedioxymetamfetamine MDMA), drog de mare risc, arata DIICOT, intr-un comunicat.

Accident cu scandal pe un drum national, dupa ce o caruta nesemnalizata a fost lovita de o masina

O caruta nesemnalizata care circula pe Drumul National 17 si in care se aflau opt persoane, a fost lovita de un autoturism sambata noapte. Doi copii si trei adulti au ajuns la spital. Ocupantii carutei si rudele acestora ajunse la fata locului au fost la un pas sa-l scoata pe sofer din masina si sa-l ia la bataie. Acesta s-a baricadat in autoturism cateva ore, pana la finalizarea cercetarilor.

Soferul baut care a accident mortal un barbat pe trecerea de pietoni de la Gemenii a fost pus sub control judiciar

Tanarul de 23 de ani, care baut fiind, a omorat un pieton care traversa regulamentar a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. El este acuzat de ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

VIDEO Accident mortal surprins live de un alt sofer. Momentul impactului dintre o autoutilitara si un TIR

Momentul impactului din accidentul rutier mortal petrecut joi seara pe soseaua de centura a orasului Alba Iulia, in urma caruia un barbat de 54 de ani si-a pierdut viata a fost surprins in imagini de catre un participant la trafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )