Libnet.ro
UNICEF

17:30

O femeie si-a injunghiat iubitul pentru ca i-a despachetat bagajele

B1 B1,
O femeie si-a injunghiat iubitul pentru ca i-a despachetat bagajele

O femeie din Marea Britanie si-a injunghiat iubitul dupa ce acesta a incercat sa o impiedice sa-si ia prea multe bagaje cu ea in vacanta, relaeazaMetro. Femeia l-a injunghiat pe iubitul ei, in. continuă pe B1

HALUCINANT: Si-a iNJUNGHIAT iubitul pentru ca... i-a despachetat bagajele! INCREDIBIL ce pedeapsa a primit femeia de la judecatori

O femeie din Marea Britanie si-a injunghiat iubitul dupa ce acesta a incercat sa o impiedice sa-si ia prea multe bagaje cu ea in vacanta, relaeazaMetro. Femeia l-a injunghiat pe iubitul ei, in.

Motivul bizar pentru care o femeie si-a injunghiat iubitul. Ce repros i-a facut acesta?

O femeie si-a injunghiat iubitul, dupa ce acesta a facut un gest care a scos-o din sarite pe femeie. Mai precis,Lesley Bradbury, 50 de ani, l-a atacat in brat peGary Moore, dupa ce a descoperit.

SISTEMUL DE PLATI TARGET2, O CAPCANA FARA IESIRE PENTRU BANCILE CENTRALE DIN ZONA EURO? Parlamentul italian vrea sa introduca o moneda paralela la euro

Monedele paralele deschid calea pentru iesirea Italiei din zona euro, afirma Carlo Cottarelli, de la Universitatea Catolica din Milano Bundesbank a avertizat ca poate suferi pierderi grele daca o tara importanta paraseste zona euro si inceteaza platile pentru datoriile din cadrul sistemului TARGET2. Cu aceasta afirmatie isi deschide Ambrose Evans-Pritchard articolul sau recent din The Telegraph, unde prezinta implicatiile unui vot recent din Parlamentul italian.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la curatenie. 28 de utilizari pentru eliminarea murdariei din cele mai dificile locuri

Multi specialisti stiu ca bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii. Este extrem de ieftin si poate fi folosit cu succes in numeroase retete, dar si la curatenia casei. iti prezentam, mai jos, mai multe metode prin care poti obtine o casa curata cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu e cunoscut pentru efectele sale [] .

SOC in SHOWBIZ! RUGACIUNI pentru Adriana Bahmuteanu! Din pacate, S-A iNTAMPLAT ...

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au repornit, de curand,certurile interminabile,care au legatura cu fostele mariaje esuate.

Ploile si vijeliile nu pleaca inca: Coduri galben si portocaliu pentru mare parte din tara

ANM a emis un cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata, valabil duminica, de la ora 14. 00 si pana la ora 21. 00 in sase judete din sud-estul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )