Libnet.ro
UNICEF

17:45

Femeile din Japonia sunt cele mai longevive din intreaga lume. Vezi care este speranta de viata a romanilor

Antena3 Antena3,
Femeile din Japonia sunt cele mai longevive din intreaga lume. Vezi care este speranta de viata a romanilor

Femeile japoneze raman cele mai longevive de pe planeta, cu o speranta de viata de 86,83 de ani, in crestere fata de anii anteriori. in urma lor sunt femeile din Hong Kong. Romancele au o speranta de. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai profitabile afaceri pe canicula

Canicula este motiv de mare bucurie pentru unii dintre comercianti. Zilele toride au dus la triplarea vanzarilor de aparate de aer conditionat. in magazine, cele mai cautate sunt rafturile cu apa si.

Doi satmareni au spus Da! acum 60 de ani, iar astazi formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din Satu Mare

In timp ce numarul celor care divorteaza este de la an la an tot mai mare, sotii Pavel sarbatoresc anul acesta mai bine de un jumatate de secol de secol de cand au spus da in fata ofiterului de stare civila si in fata lui Dumnezeu. Secretul unei casniciei longevive nu a fost atat de greu de descoperit, spune cuplul.

Care sunt cele mai traduse cuvinte din romana in alte limbi pe Internet

In topul traducerilor online din limba romana in alte limbi sunt expresiile ce faci, te iubesc, multumesc, arata statisticile Google Translate.

S-a incheiat prima sesiune de admitere la facultate. Care sunt cele mai cautate specializari

Prima sesiune de admitere la facultate s-a incheiat, iar reprezentantii Universitatii din Craiova sunt multumiti. in acest an s-au inscris cu 20% mai multi candidati pe locurile scoase la concurs fata de anul trecut.

Femeile din Parlamentul Romaniei sunt cu 48% mai active decat barbatii

Femeile continua sa fie cele mai harnice din Parlament, potrivit Indicelui agregat al Activitatii Parlamentare, care arata ca cele 66 de femei sunt in medie cu 48% mai active decat cei 488 de barbati din Parlamentul Romaniei.

Cele mai sanatoase vase de gatit. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie. Alege sanatos pentru tine si familia ta.

Admiterea la universitatile din Moldova se incheie astazi. Care sunt cele mai solicitate facultati

Peste 15. 000 de tineri au depus dosarele pentru a prinde un loc in universitatile din tara. Pentru locurile bugetare s-au inregistrat peste 14. 000 de cereri, iar cei mai multi absolventi de liceu vor sa studieze la Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu si Academia Stefan cel Mare.

Liceele din Republica Moldova cu cele mai bune rezultate la BAC

Elevii Liceului Academiei de Stiinte din Moldova au obtinut cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat din acest an. Astfel, din cei 62 de candidati, toti au fost promovati, iar media notelor lor este 8,39.

NSA acuzata ca a spionat oficiali si companii din Japonia

Wikileaks a publicat o serie de documente in care se afirma ca guvernul SUA a spionat oficiali si companii din Japonia. in ceea ce par a fi documente ale NSA, sunt reproduse discutii privind comertul.

Cele mai importante reguli pentru a slabi

Cele mai importante reguli pentru a slabi fac referire la un anumit mod de viata necesar pentru a scapa de kilogramele in plus. Aceste reguli, daca sunt respectate, pot sa modeleze atat organismul cat si comportamentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )