Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liceele din Republica Moldova cu cele mai bune rezultate la BAC

Adevărul Adevărul,
Liceele din Republica Moldova cu cele mai bune rezultate la BAC

Elevii Liceului Academiei de Stiinte din Moldova au obtinut cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat din acest an. Astfel, din cei 62 de candidati, toti au fost promovati, iar media notelor lor este 8,39. continuă pe Adevărul

Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG

Stim ca, probabil, in acest moment dispretuiesti putin vara, cel putin din cauza faptului ca nu prea poti respira. Aceste reduceri poate te racoresc. Totusi, nu vrem sa uiti ca are si parti bune. in afara de reducerile de mijloc de sezon la haine, cei de la eMAG au pregatit unele la fel de imbucuratoare. [] Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG

Este acel moment din luna si din anotimp cand eMAG are iar reduceri, iar acum campania se numeste Summer Fest. Am cautat cele mai bune telefoane care pot fi cumparate la pret mai mic si le-am pus in aceasta lista. Timp de sase zile, eMAG promite reduceri considerabile, ba chiar oferte unice, la tot felul [] Telefoane high-end la reducere: cele mai bune promotii Summer Fest de la eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, gasit spanzurat

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat de un copac in curtea casei pe care o avea in satul Parata, Dubasari. Acesta a fost.

O lista controversata: Top 100 cele mai bune filme americane din toate timpurile

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune filme americane, starnind un val de controverse intrucat in lista sunt incluse doar 12 dintre cele 84 de lungmetraje care au fost recompensate de-a lungul timpului cu prestigioasa statueta Oscar.

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Ma lupt in fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. Doar cele mai bune opt tenismene din lume ajung acolo si fiecare meci e ca o finala

Simona Halep a declarat, luni, ca abia astepta sa participe la Turneul Campioanelor, acest turneu fiind unul dintre cele mai importante pentru ea. Ma lupt in fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. La inceputul.

Detinutii din Republica Moldova vor fi monitorizati electronic

Detinutii din Republica Moldova sau persoanele care au primit pedepse penale vor fi supravegheati printr-un program de monitorizare electronica. Acesta presupune urmarirea lor cu ajutorul unor bratari electronice atasate de corp. Sistemul ar permite reducerea cheltuielilor pentru intretinerea detinutilor si reabilitarea mai rapida a acestora.

Premierul desemnat la Chisinau, unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Valeriu Strelet, desemnat premier al Republicii Moldova dupa demisia fostului sef al Guvernului de la Chisinau, la inceputul lunii iunie, este unul dintre cei mai bogati moldoveni. Strelet, membru de 22 de ani al Parlamentului, are o casa de lux, doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii care au facut afaceri cu statul, scriu jurnalistii Rise. md.

Republica Moldova: Liderii noii coalitii au finalizat programul de guvernare

Discutiile din cadrul noii coalitii din Republica Moldova, cu privire la programului de guvernare, s-au incheiat, documentul urmand sa fie prezentat joi in Parlament de catre premierul desemnat Valeriu Strelet,.

Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM),.

Cele mai sanatoase vase de gatit. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie. Alege sanatos pentru tine si familia ta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )