Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fenomen ciudat printre bolnavii de coronavirus din China: s-au vindecat, pentru a fi bolnavi din nou

Playtech Playtech,
Fenomen ciudat printre bolnavii de coronavirus din China: s-au vindecat, pentru a fi bolnavi din nou

Un numar semnificativ de pacienti care au fost infectati cu coronavirus in China, iar autoritatile erau convinse ca s-au vindecat, acum sunt din nou bolnavi. Dupa ce au urmat un tratament intens, au incetat sa mai prezinte simptome si au fost externati din spital, nu mai putin de 14% dintre pacientii vindecati de coronavirus din . continuă pe Playtech

AVERTISMENT IATA: Epidemia din China, posibil sa stearga 29 miliarde dolari din veniturile companiilor aeriene

Epidemia cu noul coronavirus din China ar putea sterge anul acesta 29 de miliarde de dolari din veniturile companiilor aeriene globale, in special la operatorii chinezi, in urma scaderii numarului de calatorii pe plan mondial, a avertizat Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni IATA), transmite AP, conform Agerpres.

Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun deces

In Romania s-au inregistrat peste 20 de cazuri de infectie cu SARS Sindromul respirator acut sever) in timpul epidemiei din China, din anul 2003, a declarat luni pentru HotNews. ro Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Toti bolnavii au fost tratati atunci la Institutul Bals, cel mai mare spital de boli infectioase din tara noastra, si nu s-a inregistrat niciun deces.

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Stirile ProTV: Categoria de varsta care nu este afectata de coronavirus. Vedeti aici toate statisticile in timp real despre virusul din China

Singura categorie de persoane care a facut fata cu brio coronavirusului din China sunt copii. Desi nu exista inca un vaccin impotriva virusului, sistemul imunitar al copiilor nu a fost pana in prezent doborat.

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

SRI se implica in problema coronavirusului. Aproape 900 de oameni intorsi din China au fost verificati de institutie

Un numar de 845 de oameni care s-au intors din China au fost verificati de Serviciul Roman de Informatii SRI), a spus, marti, vicepresedintele Comisiei de control SRI, Marian Cucsa.

Firea: Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile, sunt sanatosi

Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile in cladirea pusa la dispozitie de Primaria Capitalei, sunt sanatosi, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. in carantina au ramas cele 6 persoane venite de pe vasul de croaziera.

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia.

Anunt din China: Fumatorii, mai putin rezistenti la coronavirus. Barbatii, mai expusi decat femeile

Centrul chinez pentru Prevenirea Bolilor a anuntat ca fumatul ar putea scadea rezistenta organismului la coronavirus. Mai mult, potrivit New York Times, barbatii au sanse mai mari sa moara de coronavirus decat au femeile, conform Mediafax.

52 de noi victime in epidemia de coronavirus din China

Inca 52 decese au fost inregistrate in China din cauza coronavirusului, toate fiind in provincia Hubei, epicentrul imbolnavirilor. De asemenea sunt 406 noi cazuri de imbolnavire in China, doar 5 fiind semnalate in afara provinciei Hubei, conform CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )