Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fenomenul care nu s-a mai vazut in Romania din 1947. Salvarea care ne face sa nu fim muritori de foame

Playtech Playtech,
Fenomenul care nu s-a mai vazut in Romania din 1947. Salvarea care ne face sa nu fim muritori de foame

Romania trece prin criza. Si nu vorbim de criza epiedmiologica, ci de una mult mai grava, cu consecinte pe termen lung. Este vorba de seceta in agricultura romaneasca care este de ceva ani. Mii de hectare au fost afectate de seceta, iar specialistii spun ca este una grava ca cea din 1947. Campia Baraganului afectata . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva

Face ce face si ajunge mereu sa fie in disputa cu cineva. Dupa ce a fost jignita de fosta sotie a lui Pepe, Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva! Ce mesaj i-a transmis Bianca Dragusanu Oanei Zavoranu Dupa ce a fost atacata pe Instagram de Oana .

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Romanca ce a fugit de Ceausescu in Franta si s-a pus pe gatit. Are cel mai tare restaurant din Paris

Nu de putine ori se intampla ca romanii sa devina persoane de succes peste granita. O astfel de poveste o are ca personaj principal pe Ecaterina Paraschiv, fugita in Franta, in plin comunism. Astazi are unul din cele mai populare restaurante din Paris, inclus si in celebrul catalog al celebrei reviste Vogue. Ecaterina Paraschiv, un .

Cel mai greu sudoku din lume PROVOCARE: in cat timp poti sa il rezolvi?

Sudoku este un joc destul de vechi ce dateaza tocmai din 1979. Provine din Japonia si se traduce cifra unica. Este un joc de tip grila inspirat din problema celor 36 de ofiteri a lui Leonhard Euler si patratul latin. Scopul jocului este sa umpli o grila cu numere de la 1 la 9, unele .

Noul pariu al fotbalului romanesc. Nu si-a luat BAC-ul, dar e peste Hagi si Stanciu. Poate fi cel mai scump transfer din Romania

FCSB este lider in Liga 1, iar cele mai importante produse export ale lui Gigi Becali stralucesc. in afara de Florinel Coman si Dennis Man, inca un jucator ar pleca pe multi bani in strainatate. Este vorba de.

Unde vor fi deschise cele mai noi facultati din Romania. Candidatii se vor putea inscrie de vara viitoare

Cea mai noua universitate, de stat, din Romania se va deschide, cel mai probabil, vara viitoare la Botosani. Este de fapt o extensie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza si va avea specializari precum Litere, Informatica, Drept sau Administratie Publica.

Doliu la nivel mondial. A murit cel mai rapid om din lume

Cel mai rapid om din lume s-a stins din viata! Reusita lui a intrat in istorie, iar clipele care i-au adus succesul la nivel mondial cu siguranta nu vor fi uitate niciodata. Iata povestea lui Chuck Yeager! A murit cel mai rapid om din lume Chuck Yeager, cunoscut drept cel mai rapid om din lume, .

Ugur Sahin, fondatorul BioNTech, a ajuns printre cei mai bogati oameni din lume. Ce avere are

Ugur Sahin, cofondator al companiei biofarmaceutice germane BioNTech, care a dezvoltat impreuna cu Pfizer vaccinul anti-Covid-19, este unul dintre cei mai bogati 500 de oameni din lume, avand o avere estimata la.

SIBIU: Vantul a smuls un acoperis de bloc care a cazut pe masinile din parcare

Vantul a desprins partial acoperisul de pe un bloc din municipiul Sibiu, care a cazut pe autoturismele din parcare,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )