Libnet.ro
UNICEF

10:00

Unde vor fi deschise cele mai noi facultati din Romania. Candidatii se vor putea inscrie de vara viitoare

Adevărul Adevărul,
Unde vor fi deschise cele mai noi facultati din Romania. Candidatii se vor putea inscrie de vara viitoare

Cea mai noua universitate, de stat, din Romania se va deschide, cel mai probabil, vara viitoare la Botosani. Este de fapt o extensie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza si va avea specializari precum Litere, Informatica, Drept sau Administratie Publica. continuă pe Adevărul

Bucuresti, lider detasat in topul zonelor cu cele mai multe infectari din ultimele 24 de ore

062 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate astazi, 4 decembrie, de GCS, din 35. 467 de teste efectuate in ultimele 24 de ore, adica o rata de pozitivare de 22,7%. in topul noilor cazuri, Bucuresti este.

Romanca ce a fugit de Ceausescu in Franta si s-a pus pe gatit. Are cel mai tare restaurant din Paris

Nu de putine ori se intampla ca romanii sa devina persoane de succes peste granita. O astfel de poveste o are ca personaj principal pe Ecaterina Paraschiv, fugita in Franta, in plin comunism. Astazi are unul din cele mai populare restaurante din Paris, inclus si in celebrul catalog al celebrei reviste Vogue. Ecaterina Paraschiv, un .

Topul judetelor cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in ultimele 24 de ore

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare sunt municipiul Bucuresti - 1. 627, judetele Ilfov - 489, Constanta - 387, Brasov - 352, Prahova - 320, Iasi - 306, potrivit datelor transmise, sambata, de Grupul de Comunicare Strategica.

Capitala, peste 70.000 de infectari de la inceputul pandemiei si locul 1 in clasamentul noilor imbolnaviri. Judetele cu cele mai multe infectari

Capitala se mentine pe prima pozitie in topul zonelor cu cele mai multe infectari zilnice 986 de cazuri COVID-19 fiind inregistrate in ultimele 24 de ore. Bucurestiul a depasit, astfel, pragul de 70. 000 de infectari inregistrate de la inceputul pandemiei. Pe locul 2 se afla judetul Cluj, cu 434 de cazuri noi, urmat de judetul Constanta cu 431 de cazuri noi.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele din Noua Zeelanda. USR-PLUS a primit cele mai multe voturi

Potrivit primelor rezultate la alegerile parlamentare 2020 din Diaspora, USR-PLUS a obtinut cele mai multe voturi in Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde procesul de vot s-a incheiat.

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va .

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

S-a aflat care sunt cele mai periculoase alimente de pe piata, alimente pe care multi romani le consuma zilnic, fara sa stie la ce pericol se expun. E-urile sunt substantele chimice adaugate in produsele alimentare, pentru a pentru a imbunatati aroma, culoarea, sau textura. in alte tari se numesc aditivi alimentari. Cele mai nocive alimente .

Simona Halep: A fost unul dintre cei mai dificili ani din viata noastra Adevaratii super eroi ai acestui an, totusi, sunt asistentii medicali care lupta pentru noi in fiecare zi

Simona Halep, numarul doi mondial, a scris un mesaj emotionant pe retelele sociale, in cursul zilei de vineri. Jucatoarea romana de tenis a afirmat ca 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viata.

VIDEO Cum puteti vedea online Corpus Christi, unul dintre cele mai bune filme europene ale anului

Unul dintre cele mai apreciate filme europene ale anului, nominalizat la Oscar 2020, Corpus Christi este disponibil in Romania pe platforma video on demand Vimeo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )