Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fenomenul Star Wars a inceput cu doua luni inainte de premiera oficiala de pe 18 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fenomenul Star Wars a inceput cu doua luni inainte de premiera oficiala de pe 18 decembrie

Star Wars: Trezirea Fortei - al saptelea episod din cea mai populara saga epica si stiintifico-fantastica - a devenit un fenomen international cu multe luni inainte de a intra in cinematografe. Cel mai asteptat film al anului a inregistrat vanzari record de bilete inca dinainte de lansarea oficiala din 18 decembrie, in intreaga lume, inclusiv in Romania, potrivit unui comunicat al Cinema City. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO.Star Wars: Trezirea fortei a avut premiera mondiala in LA

Cel mai nou film din franciza Star Wars, Star Wars: Trezirea fortei a avut, luni, premiera mondiala, in Los Angeles.

Jocul Star Wars: Commander, realizat si la Bucuresti

Romanii au creat unul dintre cele mai populare jocuri Star Wars ale acestei luni. Printre numeroasele jocuri Star Wars aparute in ultima perioada se numara si Commander, proiectdezvoltat de Disney Interactive si implementat cu ajutorul romanilor de la Amber. Colaborarea nu este una recenta, romanii lucrand cu compania americana de mai bine de doi ani [].

Iata cum a fost la premiera mondiala Star Wars Force Awakens!

Desfasurarea de forte pentru premiera mondiala a filmului Star Wars: Force Awakens a fost similara cu ceea ce se intampla la Oscaruri. Patru strazi din cartierul Hollywood s-au inchis cu trei zile inainte pentru ca totul sa fie organizat in cel mai mic detaliu, iar producatorii se asteapta ca noul film sa doboare toate recordurile de box-office.

Star Wars 7 - The Force Awakens: Ovatii si strigate de bucurie la premiera noului film din aceasta serie, la Hollywood FOTO

Ovatii in picioare, aplauze frenetice si strigate de bucurie au marcat premiera celui mai nou film din seria Star Wars, care a avut loc luni seara, in fata unui public entuziast, intr-o seara de antologie, la Hollywood, informeaza site-ul fr. news. yahoo. com, citat de Mediafax.

FOTO. Forta este cu fanii Star Wars inca din anii 1970. Cum mergeau la cinema pentru premiera

Pasiunea fanilor Star Wars a ramas neschimbata inca din anii 1970, cand oamenii stateau la coada ca sa vada filmele seriei in premiera. Unii dintre ei mergeau la cinematografe costumati in Darth Vader sau alte personaje.

Duel al frumoaselor de culoare la premiera Star Wars: The Force Awakens (Foto)

Asteptarea s-a terminat. Premiera mondiala a filmului Star Wars: The Force Awakens a avut loc la Chinese Theatre din Los Angeles, iar pe 18 decembrie, productia ajunge si in Romania.

Premiera saptamanii: Star Wars: Trezirea Fortei. Parerile criticilor romani si straini despre noul film VIDEO

Adevarul prezinta parerile criticilor de specialitate cu privire la noul film Star Wars: Trezirea Fortei. Majoritatea il vad drept un lungmetraj bun, care readuce suflu francizei, dupa 32 de ani.

FOTO: Astronautul Scott Kelly celebreaza premiera Star Wars, cu o fotografie de pe Statia Spatiala Internationala

Astronautul NASA Scott Kelly a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu amurgul, vazul de pe Statia Spatiala Internationla, facand referire la un personaj din Star Wars, Yoda.

Chrome ofera o extensie care-ti va bloca toate spoilerele din noul Star Wars

Nebunia Star Wars a inceput de o luna si aproape orice site cunoscut de pe Internet face aluzii intr-un fel sau altul la faimoasa franciza de filme. Cum foarte multi oameni vor ajunge sa vada noul film inaintea ta, spoilerele vor curge pe net, lucru care iti va strica experienta vizionarii filmului. Pentru a preveni [].

FOTO. Star Wars, atunci si acum. Cum arata Han Solo, Darth Vader si Luke Skywalker, la 38 de ani de la primul film

De la lansarea primului film din saga Star Wars, in 1977, au trecut aproape doua generatii. Fanii seriei au publicat, pe site-ul Boredpanda. com, imagini cu eroii din Razboiul Stelelor, cum aratau in anii 1970 si cum sunt acum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )