Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO. Forta este cu fanii Star Wars inca din anii 1970. Cum mergeau la cinema pentru premiera

România Liberă România Liberă,
FOTO. Forta este cu fanii Star Wars inca din anii 1970. Cum mergeau la cinema pentru premiera

Pasiunea fanilor Star Wars a ramas neschimbata inca din anii 1970, cand oamenii stateau la coada ca sa vada filmele seriei in premiera. Unii dintre ei mergeau la cinematografe costumati in Darth Vader sau alte personaje. continuă pe România Liberă

STAR WARS Jedi de Romania, clone autohtone. Un medic chirurg a infiintat cel mai mare fan-club romanesc: Eu nu fac decat sa ajut Forta sa vindece

DEDICARE Fanii Star Wars organizeaza intalniri la care se costumeaza in celebrele personaje ale seriei si invata sa manuiasca sabiile-laser, ca niste adevarati cavaleri Jedi.

Posterul Star Wars: observati diferentele

Star Wars a fost fumat dupa primul episod, insa de atunci studiourile Lucas s-au incapatanat sa il readuca in actualitate cu episoade total neinteresante. Nu am fost niciodaat un fan al seriei si, in afara de cateva fragmente din filmul initial, nu am vazut nimic. Insa, dupa aproape 30 de ani m-am mai uitat la ceva din Star Wars: posterul din China. Este, de fapt, singurul lucru care trebuie vazut din Star Wars 2016.

Star Wars: Trezirea Fortei Ce trebuie sa stii inaintea premierei din Romania

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai recent film din franciza epica stiintifico-fantastica, promite sa aduca Forta si mai aproape de fanii adevarati. in regia lui J. Abrams, pelicula este o continuare a faimoasei saga creata de George Lucas, dar de data aceasta actiunea se petrece la 30 de ani distanta de la episodul al saselea [].

Playfilm Star Wars: forta s-a intors, mai intunecata si mai impresionanta decat ti-o aminteai

M-am numarat printre norocosiicare au avut ocazia de a vedea Star Wars: The Force Awakens in avanpremiera, la IMAX, AFI Palace Cotroceni. Iar norocosi e un cuvant modest. Daca esti fan Star Wars desi imi este destul de greu sa concep ca exista oameni care nu intra in aceasta categorie), trebuie sa mergi sa il [].

Playfilm Star Wars: Forta s-a trezit, mai intunecata si mai impresionanta decat o stiai

M-am numarat printre norocosiicare au avut ocazia de a vedea Star Wars: The Force Awakens in avanpremiera, la IMAX, AFI Palace Cotroceni. Iar norocosi e un cuvant modest. Daca esti fan Star Wars desi imi este destul de greu sa concep ca exista oameni care nu intra in aceasta categorie), trebuie sa mergi sa il [].

FOTO.Star Wars: Trezirea fortei a avut premiera mondiala in LA

Cel mai nou film din franciza Star Wars, Star Wars: Trezirea fortei a avut, luni, premiera mondiala, in Los Angeles.

Star Wars 7 - The Force Awakens: Ovatii si strigate de bucurie la premiera noului film din aceasta serie, la Hollywood FOTO

Ovatii in picioare, aplauze frenetice si strigate de bucurie au marcat premiera celui mai nou film din seria Star Wars, care a avut loc luni seara, in fata unui public entuziast, intr-o seara de antologie, la Hollywood, informeaza site-ul fr. news. yahoo. com, citat de Mediafax.

Duel al frumoaselor de culoare la premiera Star Wars: The Force Awakens (Foto)

Asteptarea s-a terminat. Premiera mondiala a filmului Star Wars: The Force Awakens a avut loc la Chinese Theatre din Los Angeles, iar pe 18 decembrie, productia ajunge si in Romania.

VIDEO Franciza Star Wars isi aduna fortele: noua generatie de fani

Franciza Star Wars isi asigura o noua generatie de fani care sa creasca in cultul celui mai popular film SF al tuturor timpurilor, lansat pentru prima data in 1977 - Star Wars: Episode IV - A New Hope. Acum este timpul ca Star Wars sa treaca la o noua generatie de producatori, a declarat in 2012 regizorul George Lucas, conform theguardian. com. Primul film al noii generatii Star Wars este produs de regizorul Jeffrey Jacob Abrams. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, cel mai asteptat film al anului, este lansat astazi in Los Angeles, urmand sa aiba premiera luna aceasta in cinematografele din intreaga lume. Intra in articol pentru a afla cateva secrete din culisele realizarii ultimei pelicule din seria Star Wars.

Jocul Star Wars: Commander, realizat si la Bucuresti

Romanii au creat unul dintre cele mai populare jocuri Star Wars ale acestei luni. Printre numeroasele jocuri Star Wars aparute in ultima perioada se numara si Commander, proiectdezvoltat de Disney Interactive si implementat cu ajutorul romanilor de la Amber. Colaborarea nu este una recenta, romanii lucrand cu compania americana de mai bine de doi ani [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )