Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fergie se reintoarce in anii 20 in videoclipul piesei A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fergie se reintoarce in anii 20 in videoclipul piesei A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)!

Desi in curand va deveni mamica, iata ca sarcina nu o tine pe solista Black Eyed Peas departe de scena si de muzica. Viitoarea mamica adopta in acest videoclip tinute elegante si stralucitoare in stilul anilor 20 si da startul unei petreceri pe cinste. Clipul a fost regizat de Fatima Robinson care a surprins cadre . continuă pe Devorator Monden

30 Seconds to Mars au lansat videoclipul piesei Do Or Die!

Piesa, scrisa de catre Jared Leto, solistul formatiei, face parte de pe ultimul material de studio al baietilor, intitulat Love Lust Faith + Dreams. Pentru acest single, Jared Leto si colegii sai au filmat si un videoclip care a avut premiera pe contul de Youtube al formatiei pe 5 august. Videoclipul, care dureaza putin peste .

Diana Vickers ne incanta cu videoclipul piesei Music To Make Boys Cry!

Tanara cantareata britanica mai are mai mult de o luna la dispozitie sa puna la punct ultimele detalii ale viitorului sau album, intitulat Music To Make Boys Cry. Artista a lansat de curand videoclipul piesei care da titlul albumului. Videoclipul este amuzant, jucaus si plin de voie buna, surprinzand-o pe Diana in momentul organizarii unei .

Birdy a lansat videoclipul piesei Wings!

Piesa va face parte de pe cel de-al doilea album al tinerei cantarete, intitulat Fire Within. Wings a fost compusa de Birdy insasi si Ryan Tedder, solistul formatiei One Republic, iar de producerea piesei s-au ocupat acelasi Tedder si Rich Costey. Videoclipul piesei a fost regizat de catre Sophie Muller si a avut premiera pe .

Ladies Code au lansat videoclipul piesei Hate You!

Formatia sud-coreeana isi incanta fanii cu un nou single care beneficiaza si de un videoclip. Hate You nu a fost inclusa pe EP-ul CODE01, lansat anul acesta pe 7 mai, piesa fiind primul single digital al formatiei. Pe de-o parte colorat, pe de-o parte creepy. Cam asa s-ar descrie videoclipul piesei in cadrul caruia cele .

Olly Murs a lansat videoclipul piesei Right Place Right Time!

Artistul britanic pare a avea de gand sa lanseze cat mai multe single-uri de pe ultimul sau album, Right Place Right Time. Piesa care da titlul albumului beneficiaza acum si de un videoclip care a fost lansat astazi, 5 august. Videoclipul piesei il surprinde pe Olly Murs in diferite ipostaze: scriind piese in camera sa, .

Baietii de la EXO ne surprind cu miscarile lor din videoclipul piesei Growl!

Xiumin, Lu Han, Kris, Suho, Lay, Baekhyun, Chen, Chanyeol, D. , Tao, Kai si Sehun, adica EXO, au lansat zilele trecute videoclipul celui mai nou single al lor. Growl este extras de pe albumul de debut al formatiei, intitulat XOXO. Videoclipul se evidentiaza prin miscarile de dans ale baietilor care par floare la ureche pentru ei, .

Jason Derulo si 2 Chainz au lansat videoclipul piesei Talk Dirty!

Dans, culoare si multe domnisoare sexy! Cam asa s-ar putea descrie videoclipul celui mai nou single al tanarului cantaret. Talk Dirty este cel de-al doilea single extras de pe albumul Tattoos care va fi lansat pe 24 septembrie. Piesa este o colaborare cu rapperul 2 Chainz. In videoclip, Jason Derulo isi incanta fanele nu numai .

B.A.P isi incanta fanii cu videoclipul piesei BADMAN!

Videoclipul a fost filmat in Detroit in acelasi loc unde s-au turnat filmarile pentru pelicula Transformers. De regie s-a ocupat Hong Won Ki Won de la ZanyBros. Piesa BADMAN, scrisa de Bang Yong Guk, este cel de-al treilea single extras de pe EP-ul cu acelasi nume, dupa piesele Coffee Shop si Hurricane. Chiar astazi a .

Big Time Rush au lansat videoclipul piesei We Are!

Noul single este extras de pe cel de-al treilea album al baietilor, intitulat 24/Seven. Piesa a aparut in sezonul patru al sitcomului Big Time Rush, produs de Nickelodeon, in care apar membrii formatiei. In cadrul videoclipului piesei, Logan Henderson, James Maslow, Kendall Schmidt si Carlos Pena Jr. sunt vazuti facand tot felul de nebunii, cum .

Chris Brown si Nicki Minaj au filmat videoclipul piesei Love More!

Filmarile au avut loc vineri in Los Angeles, iar videoclipul a fost regizat chiar de catre Chris Brown. Love More va face parte de pe viitorul album al artistului, intitulat X. O parte din filmari au avut loc intr-un club de noapte. In pozele de la filmari care s-au publicat pana in momentul de fata, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )