Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ferma 2020. Viviana Sposub nu mai are iubit! Vedeta a fost parasita din cauza lui George Burcea?!

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Viviana Sposub nu mai are iubit! Vedeta a fost parasita din cauza lui George Burcea?!

S-au sarutat pasional in Ferma 2020, apoi ea s-a aratat deranjata ca lumea a cuplat-o cu George Burcea, caci dupa atingerile din fata camerelor, toti au speculat ca intre Viviana Sposub si actor s-a infiripat o idila. Desi ambii sunt fara parteneri, vedeta a clarificat cateva aspecte legat de controversata actiune din show-ul de la . continuă pe Playtech

Ferma 2020. George Burcea, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV VIDEO

Unul dintre concurentii Ferma 2020 este George Burcea, care a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV, cu ocazia primei editii a emisiunii de la PRO TV. Pe data de 10 septembrie a avut loc prima editie a emisiunii Ferma 2020, emisiune prezentata la PRO TV de Mihaela Radulescu si .

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sarutat deja

Ferma 2020 s-a lansat marti, 8 septembrie, iar concurentii au fost dezvaluiti. Printre ei se numara si o superba domnisoara cu care George Burcea s-a sarutat pasional. Cine este Viviana Sposub?! Cine este Viviana Sposub, concurenta Ferma 2020 Una dintre concurentele noului sezon Ferma 2020 este Viviana Sposub, o domnisoara pe care ati vazut-o, pana .

Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub aseara, cea cu care George Burcea s-a sarutat deja

Viviana Sposub n-a avut prea mare noroc in editia de aseara si a fost nevoita sa devina servitor la ferma. Ea a participat si la primul duel de eliminare din cadrul competitiei. Dar ce proba i-a dat mari batai de cap. Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub Orasenii au profitat de prima lor victorie .

Anul scolar 2020-2021. Cati elevi are in total Romania

Luni, 14 septembrie, incepe anul scolar 2020-2021. De data aceasta, activitatea didactica se confrunta cu o mare provocare: incercarea desfasurarii orelor de curs in siguranta, in contextul.

Piata de mobile nu mai are treaba cu pandemia: gigantii care si-au revenit deja

Pentru un moment, parea ca producatorii de mobile vor fi grav afectati de pandemie, iar vanzarile se vor duce in pamant. in realitatea, doar unii au avut de pierdut, cu adevarat. Desi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )