Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub aseara, cea cu care George Burcea s-a sarutat deja

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub aseara, cea cu care George Burcea s-a sarutat deja

Viviana Sposub n-a avut prea mare noroc in editia de aseara si a fost nevoita sa devina servitor la ferma. Ea a participat si la primul duel de eliminare din cadrul competitiei. Dar ce proba i-a dat mari batai de cap. Ferma 2020. Ce a patit Viviana Sposub Orasenii au profitat de prima lor victorie . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sarutat deja

Ferma 2020 s-a lansat marti, 8 septembrie, iar concurentii au fost dezvaluiti. Printre ei se numara si o superba domnisoara cu care George Burcea s-a sarutat pasional. Cine este Viviana Sposub?! Cine este Viviana Sposub, concurenta Ferma 2020 Una dintre concurentele noului sezon Ferma 2020 este Viviana Sposub, o domnisoara pe care ati vazut-o, pana .

Ferma 2020. George Burcea, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV VIDEO

Unul dintre concurentii Ferma 2020 este George Burcea, care a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Andreea Balan, la TV, cu ocazia primei editii a emisiunii de la PRO TV. Pe data de 10 septembrie a avut loc prima editie a emisiunii Ferma 2020, emisiune prezentata la PRO TV de Mihaela Radulescu si .

Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, a devoalat Mihaela Radulescu, una dintre gazdele show-ului Ferma de la PRO TV. Asadar, se anunta aventura, tensiuni, momente emotionante, foamete, dar si concurenti pe masura care vor transforma aceste stari si atribuite in ceva cu totul surprinzator. De exemplu, noua concurenta, cunoscuta pentru umorul sau, .

Ferma 2020 Oraseni vs Sateni. Cum arata tabloul de start al concurentilor de la PRO TV

Una dintre cele mai asteptate emisiuni revine pe micile ecrane sub o noua denumire a celor doua trupe de vedete curajoase care au acceptat provocarea inedita. Cei care sunt in grupele Oraseni vs Sateni se vor lupta aprig pentru titlul cel mare de fermier. Fanii sunt cu sufletul la gura pentru noul sezon al reality-ului .

Programul F-LANE 2020 alege 10 start-up-uri care sa sprijine femeile marginalizate din intreaga lume

F-LANE este primul program din Europa care pune accentul pe start-up-urile cu impact social care utilizeaza tehnologia pentru sprijinirea femeile din intreaga lume. Din 455 de aplicatii, juriul F-LANE a selectat zece companii aflate la inceput de drum. Companiile sunt start-up-uri si proiecte sociale din Emiratele Arabe Unite, Rwanda, Uganda, Kenya, Chile, Brazilia, Marea Britanie, Pakistan, Suedia si Danemarca. Modelele lor de business variaza de la platforme de asistenta medicala, servicii de mobilitate de incredere si servicii financiare pentru femei, pana la servicii pentru copii cu nevoi speciale, conform comunicatuilui de presa Vodafone.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )