Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sarutat deja

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sarutat deja

Ferma 2020 s-a lansat marti, 8 septembrie, iar concurentii au fost dezvaluiti. Printre ei se numara si o superba domnisoara cu care George Burcea s-a sarutat pasional. Cine este Viviana Sposub?! Cine este Viviana Sposub, concurenta Ferma 2020 Una dintre concurentele noului sezon Ferma 2020 este Viviana Sposub, o domnisoara pe care ati vazut-o, pana . continuă pe Playtech

Jador are bodyguard. Cine este omul celebru care il pazeste pe manelist

Jador a avut in ultima perioada probleme cu multe personaje din lumea interlopa. Membrii din clanul Duduienilor l-au amenintat public pe tanarul manelis. Asta l-a determinat pe acesta sa i-a o decizie soc. Jador are bodyguard, dupa amenintarile primite Jador are decis sa-si angajeze un bodyguard, dupa scandalul dintre George Pian, varul defunctului Emi Pian .

Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, a devoalat Mihaela Radulescu, una dintre gazdele show-ului Ferma de la PRO TV. Asadar, se anunta aventura, tensiuni, momente emotionante, foamete, dar si concurenti pe masura care vor transforma aceste stari si atribuite in ceva cu totul surprinzator. De exemplu, noua concurenta, cunoscuta pentru umorul sau, .

Ferma 2020 Oraseni vs Sateni. Cum arata tabloul de start al concurentilor de la PRO TV

Una dintre cele mai asteptate emisiuni revine pe micile ecrane sub o noua denumire a celor doua trupe de vedete curajoase care au acceptat provocarea inedita. Cei care sunt in grupele Oraseni vs Sateni se vor lupta aprig pentru titlul cel mare de fermier. Fanii sunt cu sufletul la gura pentru noul sezon al reality-ului .

Copiii de vedeta care seamana leit cu parintii lor. Asemanarea e asa buna incat abia faci diferenta intre ei

Unii copii cresc pentru a arata ca parintii lor. Unii arata mai mult ca gemeni sau frati decat copii. Pentru unii dintre acesti copii celebri, asemanarea dintre ei si parintii lor este uluitoare. Copii care seamana leit cu parintii lor Este destul de normal ca copiii sa arate ca parintii lor. Se intampla in fiecare .

Primul scandal de la Ferma. in ce conditii dorm concurentii care participa in emisiunea Mihaelei Radulescu

Nici nu a inceput bine emisiunea Ferma. Sateni vs. Oraseni ca s-a si inregistrat primul scandal. Concurentii Mihaelei Radulescu au fost nemultumiti de locurile unde au fost cazati. Primul scandal din noul sezon al emisiunii Ferma. O concurenta, nemultumita de conditiile de cazare Emisiunea Ferma. Sateni VS. Oraseni a debutat cu un scandal. Unii dintre .

Cine este femeia de care a DIVORTAT Cornel Ilie. isi ANULASE nunta cu un mare om de afaceri pentru a fi cu artistul (FOTO)

Vestea divortului lui Cornel Ilie a zguduit vineri, showbizul romanesc. Cine este femeia pe care o paraseste dupa cinci ani de casnicie si doi copii impreuna? De-a lungul anilor de relatie Cornel Ilie si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )