Libnet.ro
UNICEF

12:16

Festivalul Enescu. Pe toate fronturile

Adevărul Adevărul,
Festivalul Enescu. Pe toate fronturile

Adevarul este pentru a treia oara partener editorial al Festivalului George Enescu, dupa ce a realizat ziarul Festivalului in 2013 si 2015. De pe 1 august, am prezentat Festivalul intr-o sectiune dedicata acestuia, pe site-ul festivalenescu. adevarul. ro, unde puteti citi totul despre Festivalul George Enescu. continuă pe Adevărul

VIDEO Pe toate fronturile. Multumim, domnule Jurowski, pentru o asemenea editie-sarbatoare a Festivalului Enescu

Adevarul este pentru a treia oara partener editorial al Festivalului George Enescu, dupa ce a realizat ziarul Festivalului in 2013 si 2015. De pe 1 august, am prezentat Festivalul intr-o sectiune dedicata acestuia, pe site-ul festivalenescu. adevarul. ro, unde puteti citi totul despre Festivalul George Enescu.

Faimoasa Orchestra Regala Concertgebouw, in Festivalul Enescu

Dirijorul Cristian Macelaru a preluat, sambata, conducerea Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam, in locul lui Mariss Janson, care a fost nevoit sa isi anuleze concertele. in program lucrari de Strauss si Beethoven. Adevarul. ro transmite, sambata, 21 septembrie, de la 19. 30, acest concert de la Sala Palatului.

Vara indiana a lui Christian Badea la Festivalul Enescu. Cotillard nu a salvat-o pe Jeanne dArc de la arderea perug.

Cele doua zile ale Filarmonicii din Sankt Petersburg la Sala Palatului au aratat foarte diferit. Enescu 2019 este penultima etapa a turneului lor european inceput in Italia si Elvetia, iar de la Bucuresti, rusii vor pleca la Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )