Libnet.ro
UNICEF

10:15

Festivitati de Anul Nou in lume: infografic care prezinta cele mai interesante traditii, inclusiv din Romania

Adevărul Adevărul,
Festivitati de Anul Nou in lume: infografic care prezinta cele mai interesante traditii, inclusiv din Romania

Sarbatoarea sfarsitului de an este marcata de festivitati deosebite, care au loc in toate colturile lumii. Fiecare cultura are anumite traditii specifice, unele cat se poate de pitoresti. Colindatorii din Romania au fost mentionati in infograficul realizat de Discovery Channel, alaturi de paradele impresionante din Londra sau Brazilia. continuă pe Adevărul

Orchestra Simfonica Bucuresti sustine un Concert Extraordinar de Anul Nou

Orchestra Simfonica Bucuresti va sustine, in data de 30 decembrie, la Sala Palatului, un Concert Extraordinar de Anul Nou.

FOTO: Cele mai bizare traditii de Anul Nou

Intrarea in noul an este marcata, in lume, prin diferite obiceiuri, unele mai bizare decat altele.

Cum va fi vremea de Revelion si de Anul Nou. Temperaturi normale, dar mai frig decat de Craciun

Sfarsitul anului 2015 si inceputul anului 2016 vin cu vreme rece in toata tara, dar si cu precipitatii. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat ca valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei.

MAE: Restrictii de circulatie de Anul Nou pentru camioane

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare cu ocazia Anului Nou, sunt restrictii de circulatie pentru autovehiculele de transport marfa a caror masa totala depaseste greutatea de 7,5 tone, potrivit unui comunicat al MAE.

Secretul delicioaselor pogacele cu jumari. Cel mai simplu preparat pentru masa de sarbatori, reteta veche pentru Anul Nou

Retetele traditionale romanesti bat orice preparat cumparat din supermarket. Cu ingrediente sanatoase, facute ca pe vremea bunicii, bunatatile care ajung pe mesele de sarbatori sunt fara egal.

Care sunt cele mai NETRANSPARENTE ministere

Ministerul Energiei si cel al Tineretului si Sportului sunt cele mai putin transparente autoritati centrale, potrivit unei monitorizari cu privire la respectarea de catre ministere a Legii 544/2001 privind accesul liber la informatii cu caracter public date publicitatii de catre Executiv.

Care sunt cele mai bune albume pop din 2015

Albume semnate de Madonna, Florence + The Machine, Adele si Lana Del Rey se afla printre cele mai bune 20 de discuri pop ale anului 2015, potrivit unui clasament intocmit de revista Rolling Stone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )