Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care sunt cele mai NETRANSPARENTE ministere

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai NETRANSPARENTE ministere

Ministerul Energiei si cel al Tineretului si Sportului sunt cele mai putin transparente autoritati centrale, potrivit unei monitorizari cu privire la respectarea de catre ministere a Legii 544/2001 privind accesul liber la informatii cu caracter public date publicitatii de catre Executiv. continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai bune albume pop din 2015

Albume semnate de Madonna, Florence + The Machine, Adele si Lana Del Rey se afla printre cele mai bune 20 de discuri pop ale anului 2015, potrivit unui clasament intocmit de revista Rolling Stone.

Care sunt cele mai MODERNE cadouri de Craciun

Cadourile de Craciun, desi traditionale, pot fi astfel alese incat sa fie pe gustul tuturor, inclusiv al unor persoane pasionate de tehnologie.

Cele mai tari nuante de ruj in 2015

De la rosu puternic pana la culori mai temperate, iata care sunt cele mai tari nuante de ruj in 2015, alese chiar de vedetele internationale.

Festivitati de Anul Nou in lume: infografic care prezinta cele mai interesante traditii, inclusiv din Romania

Sarbatoarea sfarsitului de an este marcata de festivitati deosebite, care au loc in toate colturile lumii. Fiecare cultura are anumite traditii specifice, unele cat se poate de pitoresti. Colindatorii din Romania au fost mentionati in infograficul realizat de Discovery Channel, alaturi de paradele impresionante din Londra sau Brazilia.

Cele mai frumoase brunete din ultimul secol

Nu doar blondele au facut furori in industria de film sau cea muzicala internationala. Sunt numeroase exemplele de brunete care au cucerit milioane de fani de pretutindeni. Iata cateva dintre cele mai frumoase brunete din ultimul secol.

Utile: Ce organ important ne ataca rontaiala de seara; Otravurile din bucatele de Craciun. Cele mai nocive produse care ajung pe mesele romanilor de sarbatori; Cum ne ingrijim pielea in sezonul rece

Leacuri cu muraturi 100 g de muraturi sunt echivalentul a 125 g de legume crude si sunt cea mai sanatoasa forma de congelare a lor, pe langa congelare. Pana unde mergi cu compromisul in relatia ta? Intr-o relatie de cuplu compromisul este de multe ori necesar, pentru depasirea anticipata a conflictelor.

Cele mai dificile pozitii sexuale: cum se executa pozitia morisca

Cele mai dificile pozitii sexuale. Chiar daca pozitia misionarului sau vacarita sunt comode si pot fi satisfacatoare pentru ambii parteneri, rutina sexuala poate fi uneori indepartata cu ajutorul unei serii de pozitii mai putin obisnuite, care va vor solicita atat imaginatia, cat si conditia fizica.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Care sunt companiile preferate de analistii de pe bursa in 2016

Companiile producatoare de bunuri pentru consumatori sunt preferatele analistilor romani in 2016, continuarea revenirii economice urmand sa aiba cele mai vizibile efecte asupra acestora. Bancile sunt pe locul al doilea in topul preferintelor, in vreme.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )