Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care sunt cele mai bune albume pop din 2015

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai bune albume pop din 2015

Albume semnate de Madonna, Florence + The Machine, Adele si Lana Del Rey se afla printre cele mai bune 20 de discuri pop ale anului 2015, potrivit unui clasament intocmit de revista Rolling Stone. continuă pe România Liberă

Business Report: Semne bune anul are. Zona euro incheie 2015 intr-o nota pozitiva; Vrei o casa? Care sunt cele mai accesibile oferte bancare; Unde va fi deschis cel mai mare Mega Image din Romania

Frank Timis cere despagubiri uriase statului african Burkina Faso. Pan African Minerals, o unitate a conglomeratului minier detinut de milionarul. Inca un an de agonie pentru imprumutatii care nu-si mai pot plati ratele. Anul 2015 a fost unul extrem de greu pentru multi dintre cei care.

Studiu: Romania, ferita de amenintari teroriste. Care sunt cele mai periculoase tari

Un studiu realizat de Institutul pentru Economie si Pace precizeaza ca Romania este una dintre cele mai ferite tari din Europa, in fata pericolului terorist, in timp ce Bulgaria si Ucraina conduc topul tarilor cu grad ridicat de pericol .

Care sunt cele mai MODERNE cadouri de Craciun

Cadourile de Craciun, desi traditionale, pot fi astfel alese incat sa fie pe gustul tuturor, inclusiv al unor persoane pasionate de tehnologie.

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

VIDEO. Cele mai amuzante clipuri virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

REVELION 2016. Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochie, la petrecerea dintre ani

De Revelion orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a arata trasnet la petrecere. Desi a trecut sezonul.

Cele mai bune 20 de bancuri de Craciun. De ce ii face Bulisor cadou bunicii sale o minge de fotbal

Sarbatoarea Craciunului este asteptata de toata lumea cu multa nerabdare. Cum in casele romanilor este multa veselie, la masa se fac si numeroase glume. Adevarul. ro a ales cateva bancuri reusite.

Carti cu lipici. Care sunt cele mai furate volume din librarii

Cele mai inedite nunti de vedeta din ultimii 70 de ani

Ultimii 70 de ani, lumea showbiz-ului a cunoscut numeroase nunti fastuoase, ori discrete, toate acestea, insa, cu un mare interes in randul publicului si al Mass Media. Iata cateva din cele mai frumoase nunti de vedeta, despre care s-au scris mii de pagini de ziar .

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )