Libnet.ro
UNICEF

21:45

O fetita de 12 ani a ajuns la spital dupa ce fratele ei a lovit-o cu o caramida in cap. Amandoi erau beti, iar adolescentul a fost internat la Psihiatrie

Adevărul Adevărul,
O fetita de 12 ani a ajuns la spital dupa ce fratele ei a lovit-o cu o caramida in cap. Amandoi erau beti, iar adolescentul a fost internat la Psihiatrie

Echipajul de pe Ambulanta sosit la locuinta familiei Iancu din localitatea galateana Cuca a ramas interzis dupa ce a constatat ca mama, tatal, fiica si fiul acestora erau in stare de ebrietate. continuă pe Adevărul

O fetita de 12 ani din Galati, lovita cu o caramida in cap de fratele ei. Atat minorii, cat si parintii acestora au fost gasiti beti

O fata de 12 ani din Galati a ajuns la Spitalul de Copii dupa ce a fost lovita in cap, cu o caramida, de catre fratele de 16 ani. Atat minorii, cat si parintii acestora au fost gasiti sub.

Angry Birds de Romania: Un barbat din Botosani a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de ciori

Un barbat, in varsta de 65 de ani, din Botosani, a ajuns la spital cu mai multe rani sangerande in zona capului provocate de niste ciori, potrivit libertatea. ro. Barbatul a iesit.

Un copil de 12 ani, trimis de parintii sa pazeasca oi, scalpat cu cutitul de ciobanul la care lucra

Un copil, in varsta 12 ani, din judetul Vaslui a ajuns, miercuri, in stare grava la spital dupa ce a fost la un pas sa fie omorat cu cutitul chiar de cibanul pentru care lucra, potrivit.

Ca-n filmele de groaza! Un barbat a ajuns la spital, dupa ce a fost atacat de ciori

Pasarile lui Hitchcock s-au mutat la Botosani. Un barbat de 65 de ani a ajuns la Urgente, cu mai multe rani sangerande la cap, dupa ce a fost atacat de mai multe ciori.

Bacau, rezultate partiale dupa numaratoarea paralela: PSD revine la primarie dupa 12 ani de conducere PNL

Dupa 50% din numaratoarea paralela la sectiile de vot realizata de PSD, deputatul Cosmin Necula PSD) are 35% iar pe locul doi la primaria Bacau se claseaza senatorul PNL, Dragos Luchian cu 20%. Fostul primar, Romeo Stavarache, ar fi plasat pe locul patru.

Accident in judetul Braila! Un copil de 13 ani a murit dupa ce a fost lovit de o ambulanta

Un baiat in varsta de 13 ani a murit, marti, intr-un accident produs in judetul Braila, dupa ce a fost lovit de o ambulanta in timp ce traversa drumul in fuga si fara se se.

Un copil de 13 ani a murit, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Drama din spatele accidentului

Un baiat de 13 ani a fost lovit mortal, marti dupa-amiaza, in localitatea braileana Spiru Haret, de o ambulanta care transporta un pacient la Spitalul din Galati, potrivit IPJ Braila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )