Libnet.ro
UNICEF

20:00

O fetita de 9 ani a murit din cauza infectiei cu COVID-19, dupa ce medicii au trimis-o acasa. Ce simptome a manifestat

Playtech Playtech,
O fetita de 9 ani a murit din cauza infectiei cu COVID-19, dupa ce medicii au trimis-o acasa. Ce simptome a manifestat

Durere fara margini intr-o familie, dupa ce o fetita, in varsta de noua ani, a murit fulgerator dupa ce a contactat noul coronavirus. Potrivit familiei, micuta a suferit complicatii dupa ce medicii nu au dorit sa o interneze in spital. Fetita nu avea alte probleme de sanatate Tragedia s-a petrecut in Florida, micuta fiind cea . continuă pe Playtech

Spania ascunde numarul real al bolnavilor Covid-19! Cati spanioli au murit, de fapt, din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor decedate din cauza virusului COVID-19, in Spania, ar putea fi cu 60% mai mare decat bilantul oficial de 28. 432 de morti, potrivit unei investigatii publicate duminica de cotidianul El Pais, citat de Reuters.

Dirijorul Camil Marinescu a suferit cumplit inainte sa moara din cauza COVID-19: Ma transforma in gelatina. iti topeste creierii. Socant unde a putut sa se infecteze

Dirijorul Camil Marinescu a suferit cumplit inainte sa moara din cauza COVID-19. Ultimele zile sale de viata au fost extrem de grele dupa ce a fost infectat cu teribilul virus in timp ce isi facea analizele. L-a contactat de la un medic asimptomatic care il trata si care nu a purtat masca corespunzator. Camil Marinescu avea doar 55 de ani.

Ce a patit Stefan Banica din cauza ca s-a iubit cu Nadia Comaneci. Era plin de sange

Pe la inceputul anilor 80 existau zvonuri cum ca pe atunci celebra Badia Comaneci ar fi avut, in acelasi timp, o relatie cu Stefan Banica jr. si cu fiul cel mare al fostului dictator, Nicu Ceausescu. Stefan Banica batut de omemnii lui Nicu Ceausescu Zvonurile s-au adancit si mai mult, mult timp dupa revolutia din .

Germania schimba totul din cauza romanilor. Hotararea de ultima ora

Germania schimba multe lucruri din cauza romanilor. Ce hotarare au luat oficialii nemti recent? Mesajul ministrului Muncii. Romanii schimba legea in Germania. Hotararea oficialilor Germania este pe cale sa adopte o noua lege care ii are in prim-plan pe romanii care muncesc si traiesc in tara lor. Aceasta arata ca toate companiile din domeniul ambalarii .

CORONAVIRUS |Italienii spun ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei impuse pentru romani

Din cauza cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, Romania a fost trecuta pe lista neagra a mai multor state, astfel ca, romanii care doresc sa calatoreasca in unele dintre acele tari trebuie s.

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Duminica se implinesc cinci luni de la primul caz de COVID-19 din tara. in prezent, Romania se afla in fata unor scenarii sumbre, sarind pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. in aceasta perioada au existat solidaritate .

Simona Halep nu mai joaca la Palermo din cauza restrictiilor legate de pandemia din Romania

Simona Halep a renuntat sa participe la turneul de tenis de la Palermo, din cauza restrictiilor impu.

Dirijorul Camil Marinescu a murit din cauza COVID-19. Artistul a condus timp de 7 ani orchestra Filarmonicii George Enescu

Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii George Enescu, a decedat, luni, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost dirijor principal al Filarmonicii George Enescu in perioada 2012-2019.

Italienii se tem ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei pentru romani

Oamenii de afaceri din provincia Veneto sunt nemultumiti si ingrijorati, dupa ce ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, instituirea carantinei de 2 saptamani pentru toate persoanele care ajung din Romania si Bulgaria, conform Digi24.

Salonul de tehnologie CES 2021 se muta full online, din cauza pandemiei COVID-19

Organizatorii CES, cel mai mare salon de tehnologie din lume, nu mai vor sa riste si au decis deja sa mute evenimentul din anul 2021 cu totul online, ca masuri preventive in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )