Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tentativa de OMOR! Unul dintre cei mai temuti INTERLOPI romani, in fata judecatorilor

B1 B1,
Tentativa de OMOR! Unul dintre cei mai temuti INTERLOPI romani, in fata judecatorilor

Interlopul Bercea Mondial si fiul acestuia au fost trimisi in judecata intr-un nou dosar. Anghel si Laurentiu Sandu, aflati in arest in alta cauza, sunt judecati pentru tentativa de omor, potrivit unui. continuă pe B1

Unul dintre cei mai importanti oameni din PSD anunta ce sentinta va primi Liviu Dragnea in dosarul de la Instanta Suprema

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, se declara convinsa ca Liviu Dragnea va primi o solutie de achitare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Eu sunt absolut.

Unul dintre cei mai talentati tineri actori s-a stins din viata. Avea doar 20 de ani

Actorul Jackson Odell, cunoscut pentru rolul sau in serialul The Goldbergs, a murit. Avea doar 20 de ani. Odell a fost gasit mort in locuinta sa din California, au confirmat surse din politie pentru.

Vaslui: Unul dintre cei 7 tineri care au violat o eleva de 18 ani n 2014 a fost eliberat conditionat. El fusese condamnat la 6 ani si 4 luni de nchisoare

Unul dintre sapte tineri din Valeni, care au agresat sexual in noiembrie 2014, o eleva in varsta de 18 ani, a parasit, marti, Penitenciarul Vaslui, el fiind primul in cazul caruia magistratii au aprobat eliberarea conditionata, transmite Agerpres.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Victoria, fetita din filmuletul de mai jos, vorbeste despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care Victoria le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea.

Deputatul Florin Roman, unul dintre cei mai vocali critici ai PSD, a demisionat din functia de vicepresedinte PNL. Care este motivul retragerii

Deputatul Florin Roman si-a anuntat demisia din functia de vicepresedinte al Partidului National Liberal. Anuntul a fost facut pe pagina de facebook. Acesta nu precizeaza motivul rupturii de la conducerea partidului ci doar a dat de inteles ca nu ii erau luate in seama opiniile.

Legea PSD a recursului compensatoriu le-a adus celor 7 violatori din Vaslui 300 de zile de libertate. Unul dintre ei a fost deja eliberat (FOTO)

Alin Rotaru, cel mai mic dintre cei sapte violatori din Vaslui care au revoltat Romania in 2014, a iesit din Penitenciarul Vaslui. Asta desi a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de detentie. Procurorii vasluieni.

Mesajul emotionant transmis de ISU Bucuresti, dupa moartea motociclistului din Capitala: Nae era unul dintre cei mai buni. Se afla mereu in gura focului, iar dincolo de el nu mai era decat prapadul

Un motociclist din Bucuresti si-a pierdut viata intr-un accident rutier care s-a produs pe Splaiul Independentei, pe sensul de mers dinspre Sos. Virtutii catre Sos. Grozavesti, in dreptul statiei de metrou.

Zidane, cel mai bine platit antrenor din istoria fotbalului: S-a aflat oferta colosala pe care francezul o are pe masa

Zinedine Zidane a parasit Real Madrid dupa noua trofee cucerite in doi ani si jumatate, devenind unul dintre cei mai buni tehnicieni din istoria galacticilor.

Avicii a fost inmormantat vineri in cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o luna de la moartea sa

Artistul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a fost inmormantat vineri in cadrul unei ceremonii private, a declarat marti agenta sa pentru AFP. Tim Bergling pe numele sau real) a.

n luna mai au fost nregistrate 57 de zboruri anulate si 116 zboruri ntrziate pe aeroporturile din Romnia

In luna mai 2018 au fost inregistrate 57 de zboruri anulate si 116 zboruri intarziate pe aeroporturile din Romania, conform analizei efectuate de compania olandeza FlightClaim. ro, unul dintre cei mai importanti jucatori din Europa in ceea ce priveste obtinerea de compensatii pentru pasagerii companiilor aeriene. Companiile aeriene care au avut curse cu probleme sunt predominant companiile low-cost, precum Ryanair, Wizz Air si Blue Air.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )