Libnet.ro
UNICEF

11:45

O fetita de sase ani, abuzata sexual in scara unui bloc din Deva

Antena3 Antena3,
O fetita de sase ani, abuzata sexual in scara unui bloc din Deva

O copila de sase ani a fost abuzata sexual in scara unui bloc din municipiul Deva. Oamenii legii fac cercetari pentru identificarea agresorului. Mama fetitei a reclamat la Politie. continuă pe Antena3

Copila de sase ani abuzata in scara unui bloc din municipiu. Autorul infractiunii este cautat de politisti

O copila in varsta de sase ani a fost abuzata sexual in scara unui bloc din municipiul Deva. Politistii fac cercetari pentru identificarea agresorului.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala; trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mandarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din Sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mansarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Un asteroid de dimensiunea unui bloc cu 17 etaje se va apropia sambata de Pamant

Un asteroid de dimensiunea unui bloc cu 17 etaje se va apropia sambata de Pamant. Asteroidul va trece la aproximativ jumatatea distantei dintre planeta noastra si Luna. Asteroidul 2018RC va ajunge la.

Tragedie la Craiova: Un copil de sase ani a fost mutilat de un caine de lupta (VIDEO)

Drama sfasietoare pentru un copil de numai sase ani din Craiova. Baietelul ar putea ramane mutilat pe viata dupa ce un caine de lupta l-a muscat de picior pana la os, informeaza B1.

Copil de sase ani, muscat de un caine fugit din curte

Un copil de sase ani a fost muscat de un caine de lupta scapat dintr-o curte din Craiova. Patrupedul a sfasiat practic piciorul copilului. Stire in curs de actualizare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )