Libnet.ro
UNICEF

08:30

O fetita de trei ani din Valcea a intratin coma, dupa ce a inghitit medicamentele bunicii. A fost solicitat elicopterul SMURD

Antena3 Antena3,
O fetita de trei ani din Valcea a intratin coma, dupa ce a inghitit medicamentele bunicii. A fost solicitat elicopterul SMURD

O fetita de numaitrei ani, din comuna Vaideeni, judetul Valcea, a intrat in coma,miercuri dupa-amiaza, dupa ce a inghitit medicamentele hipertensive ale bunicii sale. Fetita a fost initial. continuă pe Antena3

O fetita de 3 anisori a intrat in COMA... dupa ce a inghitit medicamentele bunicii

O fetita de trei ani din comuna Vaideeni, judetul Valcea, a inghitit mai multe medicamente, astfel ca a fost dusa de urgenta, miercuri seara, la un spital din Bucuresti, cu un elicopter SMURD, potrivit.

Fetita de 3 ani, in coma dupa ce i-a cazut televizorul in cap. Copilul abia se refacuse dupa ce s-a prabusit frigiderul peste ea

O fetita in varsta de 3 ani din comuna Plopana, judetul Bacau, se afla in coma la spital dupa ce televizorul din casa i-a cazut in cap.

Ele sunt cele doua eleve din Valcea care au disparut in drum spre scoala. FOTO

Doua eleve de 13, respectiv 14 ani din municipiul resedinta sunt cautate de politie dupa ce, luni de dimineata, au plecat spre scoala dar nu au ajuns nici la cursuri si nici la domiciliu nu s-au mai intors,.

Doua minore din Valcea au disparut in drum spre scoala. Ce au descoperit autoritatile

Doua eleve de 13, respectiv 14 ani din municipiul resedinta sunt cautate de politie dupa ce, luni de dimineata, au plecat spre scoala dar nu au ajuns nici la cursuri si nici la domiciliu nu s-au mai intors,.

O fetita de 8 ani din Mexic a castigat premiul pentru Stiinte Nucleare. Ce a inventat

O fetita in varsta de 8 ani din Mexic a inventat un aparat care ajuta famiile cu venituri mici din comunitati sarace sa incalzeasca apa fara costuri financiare.

Go Travel, crestere de 10 milioane de euro in trei ani. Previziuni pentru 2019

Go Travel a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii trei ani, evoluand de la o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, in 2016, la 23 de milioane de euro, in 2018. Pentru anul 2019, noua echipa de conducere proiecteaza o cifra de afaceri de 30.

Tragedie la Sinaia. Un copil de trei ani, lovit de tren

Un copil in varsta de trei ani a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut, duminica, in halta Sinaia, iar copilul se afla in stare critica.

Un tanar de 27 de ani, din Brasov, retinut pentru coruperea sexuala a unei copile

Un tanar de 27 de ani din Brasov e banuit de corupere sexuala a unei fete de 13 ani. Acesta ar fi bordat-o pe copila pe o retea sociala si ar fi determinat-o sa ii trimita mai multe imagini.

Bebelusul care a ajuns in coma la Bucuresti dupa ce a fost internat o zi la spitalul din Valcea a murit

Baietelul in varsta de un an care, in urma cu doua luni, a ajuns la un spital din Bucuresti in moarte cerebrala dupa ce a fost internat o zi la Spitalul Judetean, a murit, au anuntat, luni, rudele micutului. Parintii copilului au acuzat cadrele medicale de la Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de malpraxis, in acest caz fiind deschis si un dosar penal in rem la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Accident cumplit la Sinaia! Un copil de aproximativ trei ani a murit dupa ce a fost spulberat de tren

Accident feroviar tragic in Sinaia! Un copil de doi si sase luni ani a fost lovit de o locomotiva. Micutul a murit in urma unui trumatism cranio-cerebral grav. Din primele verificari a reiesit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2078 seconds )