Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fetita de trei ani ucisa de un TIR, in timp ce se juca in curtea casei, in Iasi

Antena3 Antena3,
Fetita de trei ani ucisa de un TIR, in timp ce se juca in curtea casei, in Iasi

O fetita in varsta de numai trei ani si-a pierdut viata, astazi, intr-un cumplit accident rutier, chiar in timp ce se juca cu bunica ei in curtea casei. Un TIR scapat de sub control a daramat gardul, a intrat in curte si a trecut peste fetita si apoi s-a oprit intr-un colt al casei. continuă pe Antena3

VIDEO Fetita de trei ani ucisa in propria curte de un TIR scapat de sub control. Vehiculul a distrus doua garduri: soferul, mort pe loc

Doua persoane au murit marti, 8 septembrie, in municipiul Iasi, dupa ce un ansamblu format din cap de TIR si remorca s-a rasturnat si a intrat in doua curti.

VIDEO Momentul terifiant cand un TIR scapat de sub control spulbera gardul unei vile si ucide o fetita de trei ani

O camera de supraveghere din zona Bucium a suprins momentul in care un TIR ce transporta o remorca este scapat de sub control si intra in mare viteza in curtea unor ieseni.

Accident mortal in Iasi: O fetita de trei ani a fost spulberata de un camion in propria curte. Si soferul a murit pe loc (VIDEO)

Conducatorul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat in curtea casei unei familii, unde victima i-a cazut o fetita nevinovata, care se juca impreuna cu bunica sa. Impactul a fost fatal si.

O super-bacterie supravietuieste de trei ani pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale

Cercetatorii care au plasat o tulpina de bacterie pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale au remarcat cu suprindere ca ea a supravietuit timp de trei ani in spatiu deschis, scrie BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )