Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Fetita de trei ani ucisa in propria curte de un TIR scapat de sub control. Vehiculul a distrus doua garduri: soferul, mort pe loc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fetita de trei ani ucisa in propria curte de un TIR scapat de sub control. Vehiculul a distrus doua garduri: soferul, mort pe loc

Doua persoane au murit marti, 8 septembrie, in municipiul Iasi, dupa ce un ansamblu format din cap de TIR si remorca s-a rasturnat si a intrat in doua curti. continuă pe Adevărul

Fetita de trei ani ucisa de un TIR, in timp ce se juca in curtea casei, in Iasi

O fetita in varsta de numai trei ani si-a pierdut viata, astazi, intr-un cumplit accident rutier, chiar in timp ce se juca cu bunica ei in curtea casei. Un TIR scapat de sub control a daramat gardul, a intrat in curte si a trecut peste fetita si apoi s-a oprit intr-un colt al casei.

VIDEO Momentul terifiant cand un TIR scapat de sub control spulbera gardul unei vile si ucide o fetita de trei ani

O camera de supraveghere din zona Bucium a suprins momentul in care un TIR ce transporta o remorca este scapat de sub control si intra in mare viteza in curtea unor ieseni.

Accident mortal in Iasi: O fetita de trei ani a fost spulberata de un camion in propria curte. Si soferul a murit pe loc (VIDEO)

Conducatorul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat in curtea casei unei familii, unde victima i-a cazut o fetita nevinovata, care se juca impreuna cu bunica sa. Impactul a fost fatal si.

O super-bacterie supravietuieste de trei ani pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale

Cercetatorii care au plasat o tulpina de bacterie pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale au remarcat cu suprindere ca ea a supravietuit timp de trei ani in spatiu deschis, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )