Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident mortal in Iasi: O fetita de trei ani a fost spulberata de un camion in propria curte. Si soferul a murit pe loc (VIDEO)

B1 B1,
Accident mortal in Iasi: O fetita de trei ani a fost spulberata de un camion in propria curte. Si soferul a murit pe loc (VIDEO)

Conducatorul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat in curtea casei unei familii, unde victima i-a cazut o fetita nevinovata, care se juca impreuna cu bunica sa. Impactul a fost fatal si. continuă pe B1

VIDEO Fetita de trei ani ucisa in propria curte de un TIR scapat de sub control. Vehiculul a distrus doua garduri: soferul, mort pe loc

Doua persoane au murit marti, 8 septembrie, in municipiul Iasi, dupa ce un ansamblu format din cap de TIR si remorca s-a rasturnat si a intrat in doua curti.

VIDEO Momentul terifiant cand un TIR scapat de sub control spulbera gardul unei vile si ucide o fetita de trei ani

O camera de supraveghere din zona Bucium a suprins momentul in care un TIR ce transporta o remorca este scapat de sub control si intra in mare viteza in curtea unor ieseni.

Accident pe DN73 Pitesti - Campulung. Trei masini au fost avariate, iar o femeie a ajuns la spital

O femeie a fost ranita si trei masini au fost avariate, marti dupa-amiaza, in Arges, dupa o manevra imprudenta efectuata de un sofer intr-o intersectie de pe DN 73.

Accident mortal in Capitala. Un tanar motociclist a fost spulberat de o masina a carei soferita nu i-a acordat prioritate

Un accident teribil a avut loc sambata seara, in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar de 27 de ani si-a gasit sfarsitul pe motocicleta sa, dupa ce acesta a fost lovit puternic de un autoturism care nu a respectat regulile de circulatie. Cum s-a petrecut tragedia in urma impactului puternic, motocicleta a luat foc in .

O super-bacterie supravietuieste de trei ani pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale

Cercetatorii care au plasat o tulpina de bacterie pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale au remarcat cu suprindere ca ea a supravietuit timp de trei ani in spatiu deschis, scrie BBC.

Fetita de trei ani ucisa de un TIR, in timp ce se juca in curtea casei, in Iasi

O fetita in varsta de numai trei ani si-a pierdut viata, astazi, intr-un cumplit accident rutier, chiar in timp ce se juca cu bunica ei in curtea casei. Un TIR scapat de sub control a daramat gardul, a intrat in curte si a trecut peste fetita si apoi s-a oprit intr-un colt al casei.

Serena, revenire fabuloasa la US Open: A fost spulberata in primul set, dar a scos campioana din 2017

Chiar daca se apropie de 39 de ani, Williams 8 WTA) ramane o forta in circuitul feminin. Si se hraneste cu visul de a castigat Grand Slam-ul cu numarul 24. Iar visul poate deveni realitate la New York!.

FOTO Accident mortal pe soseaua Deva - Brad. Un tanar sofer si-a pierdut viata in impact

Un tanar a murit intr-un accident rutier petrecut marti dimineata pe soseaua Deva Brad, in localitatea Lucnoiu de Sus.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )