Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fiat - Chrysler modernizeaza uzina din Polonia pentru a produce modele electrice si hibride

Hotnews Hotnews,
 Fiat - Chrysler modernizeaza uzina din Polonia pentru a produce modele electrice si hibride

Fiat - Chrysler va investi 200 milioane dolari la uzina sa din Tychy, Polonia, pentru a o retehnologiza in vederea productiei de masini hibride si full-electrice. La uzina din Tychy, in regiunea Silezia, sunt produse modelele Fiat 500 si Lancia Ypsilon, dar vor fi adaugate noi modele Jeep, Alfa Romeo si Fiat. continuă pe Hotnews

Fiat Chrysler va investi 204 milioane de dolari la fabrica sa din Polonia

Grupul italo-american Fiat Chrysler va investi 204 milioane de dolari la fabrica sa Tychy din Polonia, unde vor fi construite noi modele hibride si electrice Jeep, Fiat si Alfa Romeo, a declarat marti vicepremierul Jaroslaw Gowin.

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Business report: Ce se schimba de la 1 ianuarie. Last minute-ul - tendinta anului 2021. Liberalizarea pietei va scumpi energia. Profesorii pierd 30% din venituri pentru ca intra in invatamant

Ce se schimba pentru romani de la 1 ianuarie: scumpiri masive in energie, cresteri de preturi la carburanti si la tigari * Profesorii pierd 30% din venituri pentru ca intra in invatamant * Citu: Bugetul pe 2021 nu pune frana economiei * Touroperator: Last minute-ul va fi o tendinta generala pentru 2021, iar turismul va capata o tenta regionala * Top-urile castigatorilor si ale perdantilor din industria UE in anul pandemiei * Lucian Isar, reprezentantul Romaniei la BERD, a fost numit consilier onorific al premierului Florin Citu * Digitalizarea va asigura sustenabilitatea companiilor * Amanarea recalibrarii va duce inevitabil la dificultati financiare * Liberalizarea pietei va scumpi energia. Sfatul ministrului: cautati furnizori ieftini * Guvernul vrea sa le dea bani tinerilor care se muta la tara.

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica .

Doi irakieni, pusi sub acuzare in Polonia pentru finantarea organizatiei teroriste Stat Islamic

Serviciile speciale poloneze au anuntat astazi ca au pus sub acuzare doi cetateni irakieni pentru finantarea organizatiei Stat Islamic SI) in Irak.

Doi irakieni, pusi sub acuzare in Polonia pentru finantarea organizatiei teroriste Stat Islamic

Serviciile speciale poloneze au anuntat astazi ca au pus sub acuzare doi cetateni irakieni pentru finantarea organizatiei Stat Islamic SI) in Irak.

OMV Petrom cedeaza activele de productie din Kazakhstan pentru a se va concentra pe regiunea Marii Negre

OMV Petrom a semnat tranzactia pentru vanzarea a 100% din participatia sa in Kom-Munai LLP KOM) si Tasbulat Oil Corporation LLP TOC) din Kazahstan catre Magnetic Oil Limited. KOM si TOC detin licentele de productie pentru patru zacaminte onshore, respectiv Komsomolskoe, Aktas, Tasbulat si Turkmenoi. Productia zilnica cumulata a celor patru zacaminte a fost de 6,45 kboe zi in 2019, reprezentand 4% din productia grupului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )