Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sa fie adevarat? Care ar fi adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram...

B1 B1,
Sa fie adevarat? Care ar fi adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit in urma cu 18 ani, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. Cateva luni mai tarziu s-a nascut fetita acestora, Alexia, iar apoi a urmat un baietel, Aris. Rec. continuă pe B1

Bomba bombelor: Picanterii despre relatia dintre Andreea Marin si iubitul tinerel...

Andreea Marin este cunoscuta drept una dintre vedetele care pastreaza o mare discretie in privinta vietii personale. De curand insa, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Adrian.

imi plac provocarile, dar... Adevarul despre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica jr...

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. a devenit cunoscuta din postura de cantareata insa recent, a dezvpluit in cadrul unui interviu ce ar putea face daca va fi nevoita sa se.

Ce se intampla cu relatia dintre Andreea Marin si noul iubit: Adevarul a iesit la iveala...

Sumele in jurul carora se invarte venitul lunar al noului iubit al Andreei Marin, care este angajat al ambasadei din Libia, sunt foarte mari. Astfel, in calitate de angajat la.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

Andreea Marin, gest de milioane pentru fiul lui Stefan Banica! Aadevarul despre relatia Zanei cu pustiul

Andreea Marin este, fara indoiala, o femeie de nota 10! Chiar daca nu mai are nicio treaba cu Stefan Banica, de care s-a despartit in urma cu cinci ani, Zana i-a ramas alaturi lui Radu Stefan,.

Uluitor! FUEGO a recunoscut TOT despre relatia cu IRINA LOGHIN! Zvonurile s-au ADEVERIT! E mai mult decat credeau FANII

Indragitul cantaret Fuego a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare despre prietenia puternica dintre el si marea legenda a muzicii populare romanesti Irina Loghin. Artistul a povestit ca a.

Adevarul despre Andreea Mantea. Cum a ajuns sa-i ia locul Biancai Dragusanu si cu ce femeie s-a batut pentru el!

Ea este vedeta cu care s-a luptat Andreea Mantea pentru postul Biancai Dragusanu. Citeste mai mult pe.

Ce iNCURCATURA: E vorba de multi bani! Adevarul despre Mihai Bendeac a iesit la iveala...

Actorul Mihai Bendeac a fost in centrul unui nou scandal la Antena 1. Unul dintre concurenti, Bogdan Zloteanu, i-a spus actorului ca isi face meseria doar pentru bani. Mihai Bendeac a replicat ca acest partic.

Toni Grebla, despre disputa dintre presedinte si premier legata de concediu: CCR nu e chemata sa rezolve orice

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a declarat ca nu poate fi vorba despre un conflict constitutional generat de faptul ca premierul Dancila nu a anuntat presedintele privind delegarea atributiilor pe perioada.

Editie speciala 360 de grade: Firele de par, antene naturale ale organismului care vorbesc despre destinul nostru(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Ruxandra Benga, cristaloterapeut, Ingrid Baciu, terapeut, si Cristian Pompei, consultant, despre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )