Libnet.ro
UNICEF

13:15

imi plac provocarile, dar... Adevarul despre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica jr...

B1 B1,
imi plac provocarile, dar... Adevarul despre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica jr...

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. a devenit cunoscuta din postura de cantareata insa recent, a dezvpluit in cadrul unui interviu ce ar putea face daca va fi nevoita sa se. continuă pe B1

SOC in lumea mondena: ADEVARUL despre relatia dintre Andreea Marin si noul ei iubit

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brincoveanu are un venit destul de mare tinand cont ca este angajat al ambasadei din Libia.

Printul Harry a vorbit deschis despre relatia cu mama sa vitrega, Ducesa de Cornwall: Ar trebui sa va para rau pentru ea FOTO

Printul Harry 33 de ani) a vorbit cu sinceritate despre relatia pe care o are cu sotia tatalui sau, Camilla 71 de ani), punand astfel capat speculatiilor privind tensiunile existente in Familia Regala britanica din cauza aventurii pe care Printului Charles a avut-o cu actuala sa partenera inainte de a divorta de Printesa Diana.

Ne DESPARTIM... Ce spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica Jr...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cu toate astea, cei doi au si momente in care se supara unul pe altul si se cearta. insa, dupa cum a declarat La.

Toni Grebla, despre disputa dintre presedinte si premier legata de concediu: CCR nu e chemata sa rezolve orice

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a declarat ca nu poate fi vorba despre un conflict constitutional generat de faptul ca premierul Dancila nu a anuntat presedintele privind delegarea atributiilor pe perioada.

Adevarul despre pestii contaminati cu mercur. Care sunt cei mai periculosi

In ultimii ani se discuta foarte mult despre riscul intoxicarii cu mercur in cazul consumului de peste oceanic, din regiunile cu ape extrem de poluate. Aceste posibile riscuri nu ar trebui totusi sa ne faca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )