Libnet.ro
UNICEF

13:00

FIFA 16. Cum va arata cel mai asteptat joc al anului - VIDEO

Antena3 Antena3,
FIFA 16. Cum va arata cel mai asteptat joc al anului - VIDEO

in timp ce lumea fotbalului asteapta cu nerabdare sa inceapa campionatele puternice ale Europei, EA Sports le-a oferit microbistilor o surpriza: clipul de prezentare pentru jocul FIFA 16. continuă pe Antena3

Zonele cu cele mai pline birouri: vestul, cel mai mic grad de neocupare

Gradul de neocupare al birourilor din Bucuresti a scazut in trimestrul al doilea al anului de la 12,9% fata de 14,7% in aceeasi perioada a anului trecut, arata cel mai recent raport al CBRE Romania. Care sunt zonele care stau cel mai bine la grad de.

Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO]

Dupa luni intregi de suspans, 20th Century Fox a lansat trailerul pentru Deadpool al Marvel. Cu siguranta, nu vei avea o intalnire cu un erou banal in cinematograf si vei vedea de ce. Filmul spune povestea unui fost mercenar al Fortelor Speciale, care a fost implicat intr-un experiment. in urma acestuia, a ramas cu abilitatea [] Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat roman, domeniu cu sapte case

Ioan Niculae este in continuare cel mai bogat roman. Acesta bate insa si un alt record: estecel mai bogat roman aflat dupa gratii. Cu o avere estimata de 1,1 miliarde euro, Niculae este.

JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Peste 400. 000 de metri patrati de spatii de birouri sunt in diverse stadii de constructie, dar cererea in primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in Romania, arata JLL in raportul de piata privind principalele trenduri remarcate in piata imobiliara comerciala, conform lui Andrei Vacaru, Capital Markets Consultant and Head of Research.

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor, cu venituri de 80 de milioane de dolari in ultimul an. Topul este completat de Jakie Chan si Vin Diesel

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor din lume, avand venituri estimate la 80 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iunie 2015, arata Forbes intr-un clasament. Podiumul este completat de Jackie.

Statul, cel mai mare datornic la stat

Oilfield Exploration Business Solutions este numele celui mai mare datornic catre bugetul de stat, cu peste 941 de milioane de lei. Firma este detinuta de KMG International, fostul Rompetrol, iar datoria este de fapt.

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

Robert Downey Jr, cel mai bine platit actor din lume! Vezi aici lista completa!

Celebra publicatie Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti actori din lume in ultimul an, iar pentru a treia oara consecutiv, pe primul loc se pozitioneaza Robert Downey! Iata intregul clasament! .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )