Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-.

Statul, cel mai mare datornic la stat

Oilfield Exploration Business Solutions este numele celui mai mare datornic catre bugetul de stat, cu peste 941 de milioane de lei. Firma este detinuta de KMG International, fostul Rompetrol, iar datoria este de fapt.

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Intesa SanPaolo a raportat cel mai ridicat profit semestrial din 2008

Intesa SanPaolo, a doua mare banca din Italia dupa active, a raportat vineri, cel mai ridicat profit semes and 172;trial din ultimii sapte ani, in conditiile in care costurile pentru acoperirea pierderilor legate de creditele neperformante au fost cele mai scazute din 2011, un semn ca a treia mare economie a zonei euro se redreseaza, transmit AP si Reuters.

Premiera: cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii - Kilimajaro

Extreme Travel, prima agentie de turism de aventura din Romania, marcheaza o noua premiera: spre final de iulie a condus pe Kilimanjaro o expeditie cu 10 romani, care au reusit sa cucereasca cel mai inalt varf muntos al Africii, Uhuru Peak 5. 895 m), devenind astfel cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii.

Definitia arbitrului bandit: de ce Tudor e cel mai mare stelist cu fluier in gura. Istoricul gafelor intr-o singura directie

Steaua a transferat multi fotbalisti pe bani grei in ultimii ani, insa, probabil, nici unul dintre ei n-a adus echipei atat de multe puncte, precum arbitrul Alexandru Tudor.

Patricia Tig invinsa in finala de la Baku. Ramane cu cea mai mare performanta a carierei

Jucatoarea Patricia Tig a pierdut, duminica la pranz, finala turneului WTA de la Baku Azerbaidjan), dar ramane cu cel mai bun rezultat din cariera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )