Libnet.ro
UNICEF

13:15

FIFA The Best: Robert Lewandowski, cel mai bun jucator Cum arata echipa anului

Hotnews Hotnews,
 FIFA The Best: Robert Lewandowski, cel mai bun jucator Cum arata echipa anului

Polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a castigat a castigat trofeul FIFA The Best, el fiind recompensat in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat online, joi seara, din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

Lewandowski a castigat trofeul FIFA The Best. Maradona si Rossi au fost omagiati la ceremonia online organizata de forul mondial

Polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a castigat a castigat trofeul FIFA The Best, el fiind recompensat in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat online, joi seara, din cauza pandemiei de coronavirus.

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2020

Atacantul polonez Robert Lewandowski, vedeta echipei Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun fot.

Digisport: Noi, africanii, nici nu existam! Reactia lui Samuel Etoo dupa ce France Football a ales cel mai bun 11 din istorie

Samuel Etoo a avut o reactie de frustrare dupa ce revista France Football a anuntat cel mai bun 11 din toate timpurile. Din Ballon dOr Dream Team nu lipsesc nume precum Pele, Maradona, Messi sau Cristiano Ronaldo, dar niciun jucator african nu figureaza printre superstarurile celei mai bune echipe din istorie.

France Football: Cum arata cel mai bun 11 din toate timpurile - Atacul, format din Cristiano, Ronaldo si Messi

Intr-un an afectat de pandemia de coronavirus, in care nu a acordat trofeul Balonul de Aur, revista franceza France Football a realizat o ancheta in urma careia a fost alcatuita echipa ideala din toate timpurile.

Cum obtii cel mai fraged sorici dupa parlire. Secretul gospodinelor de la tara s-a aflat

Traditional, in Romania porcul se taie de Ignat sau in preajma lui 20 decembrie. Dupa ce este sacrificat si parlit, animalul trebuie curatat de par si spalat foarte bine. in continuare va prezentam cateva trucuri pentru sorici fragezi. Cum obtii cel mai fraged sorici Dupa parlire, porcul se curata de par cu lama unui cutit .

Paradoxul vinurilor romanesti: cifra de afaceri mai mica in 2019, dar cel mai bun rezultat net din ultimii 10 ani

Piata locala a vinului a insumat aproximativ 1,8 miliarde lei in 2019, scaderea fiind de 11,4% fata de 2018, iar in 2020 trendul va continua, pana la o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde lei, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin.

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita .

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea in greutate. De fapt, adaugarea mai multor proteine in dieta dvs. este cel mai simplu si mai eficient mod de a slabi. Studiile arata ca proteinele va pot ajuta sa va reduceti apetitul si sa va impiedicati sa mancati in exces. Prin urmare, a va incepe ziua cu .

Cum decolorezi pistruii si petele de la soare. Cel mai usor truc secret de la un expert in beauty

Daca te-ai bucurat de soare si ai ramas cu pete pigmentar pe fata, expertul in frumusete Dana Sota a spus despre ingredientele care fac ca produsele cu efect de albire sa fie eficiente. Cum decolorezi pistruii si petele de la soare Astfel ca exista mai multe solutii de reducere a petelor pigmentare. Iata care sunt .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Se pare ca Brasovul este la coada clasamentului oraselor din Romania cu cel mai curat aer. Potrivit specialistilor, in mod surprinzator, frumosul oras de sub Tampa este situat pe o pozitie incredibila a acestei ierarhii. in ciuda faptului ca este asezat la poalele muntilor, orasul Brasov se numara printre localitatile cele mai afectate de poluare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )