Libnet.ro
UNICEF

22:00

France Football: Cum arata cel mai bun 11 din toate timpurile - Atacul, format din Cristiano, Ronaldo si Messi

Hotnews Hotnews,
 France Football: Cum arata cel mai bun 11 din toate timpurile - Atacul, format din Cristiano, Ronaldo si Messi

Intr-un an afectat de pandemia de coronavirus, in care nu a acordat trofeul Balonul de Aur, revista franceza France Football a realizat o ancheta in urma careia a fost alcatuita echipa ideala din toate timpurile. continuă pe Hotnews

FiImul Colectiv a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film

FilmulColectiv, lansat la aproape cinci ani de la tragedia care a curmat viata a zeci de tineri,a fost desemnata cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film,.

Colectiv, de Alexander Nanau, a fost ales cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film

Colectiv, in regia lui Alexander Nanau, a fost desemnat sambata seara cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film, in cadrul unei ceremonii desfasurate online din cauza pandemiei si dominata de filmul danez Another Round, de Thomas Vinterberg.

Povestea romanului desemnat cel mai bun om de afaceri strain in Finlanda. Ca roman, mi-a fost de doua ori mai greu sa reusesc

Romanul Ioan Canta a fost desemnat cel mai bun antreprenor strain al anului in Finlanda. Romanul a fost ales castigator al concursului dintr-o lista de peste 100 de oameni de afaceri straini care au investit in Finlanda.

Condimentul uimitor care te salveaza de probleme. Este mai bun decat usturoiul

Scortisoara este bogata in antioxidanti, are proprietati antiinflamatorii, scade nivelul zaharului din sange si are un efect antidiabetic puternic. Acest condiment arenumeroase beneficii pentru sanatate. Condimentul uimitor care te salveaza de probleme Antioxidantii din scortisoara pot sa protejeze organismul de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. intr-un studiu ce a comparat activitatea antioxidanta a 26 .

Cel mai sigur loc dintr-o masina de 5 locuri. Explicatiile expertilor

Cred ca majoritatea oamenilor, cand se urca intr-o masina, nu se gandesc neaparat care este cel mai sigur loc. Mai ales atunci cand ai in fata o masina frumoasa si esti un pasionat al autoturismelor, siguranta este printre ultimele lucruri la care te gandesti. Vrei doar sa te bucuri de masina. Totusi, ar trebui sa .

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Vedeta TV a cerut falimentul. A ajuns in cel mai greu moment din viata, este oribil ce se intampla

Criza de COVID-19 pare ca a afectat-o pe vedeta Antena 1, facand-o sa ia decizii radicale: a cerut falimentul. Firma sa a inregistrat pierderi in ultima perioada, fapt ce a determinat-o sa demareze procedura de insolventa. Vedeta TV, la fundul sacului. A cerut falimentul! Ozana Brabancea, jurat de la Te cunosc de undeva, da semne .

Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Andreea Marin se pregateste de venirea Craciunului. Astfel ca prezentatoarea de la TVR 1 si-a imbracat casa ca de sarbatoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, facand si declaratii emotionante. Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna Andreea Marin pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, astfel ca .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )