Libnet.ro
UNICEF

14:30

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2020

România Liberă România Liberă,
Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2020

Atacantul polonez Robert Lewandowski, vedeta echipei Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun fot. continuă pe România Liberă

Digisport: Noi, africanii, nici nu existam! Reactia lui Samuel Etoo dupa ce France Football a ales cel mai bun 11 din istorie

Samuel Etoo a avut o reactie de frustrare dupa ce revista France Football a anuntat cel mai bun 11 din toate timpurile. Din Ballon dOr Dream Team nu lipsesc nume precum Pele, Maradona, Messi sau Cristiano Ronaldo, dar niciun jucator african nu figureaza printre superstarurile celei mai bune echipe din istorie.

FIFA The Best: Robert Lewandowski, cel mai bun jucator Cum arata echipa anului

Polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a castigat a castigat trofeul FIFA The Best, el fiind recompensat in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat online, joi seara, din cauza pandemiei de coronavirus.

France Football: Cum arata cel mai bun 11 din toate timpurile - Atacul, format din Cristiano, Ronaldo si Messi

Intr-un an afectat de pandemia de coronavirus, in care nu a acordat trofeul Balonul de Aur, revista franceza France Football a realizat o ancheta in urma careia a fost alcatuita echipa ideala din toate timpurile.

Paradoxul vinurilor romanesti: cifra de afaceri mai mica in 2019, dar cel mai bun rezultat net din ultimii 10 ani

Piata locala a vinului a insumat aproximativ 1,8 miliarde lei in 2019, scaderea fiind de 11,4% fata de 2018, iar in 2020 trendul va continua, pana la o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde lei, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin.

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea in greutate. De fapt, adaugarea mai multor proteine in dieta dvs. este cel mai simplu si mai eficient mod de a slabi. Studiile arata ca proteinele va pot ajuta sa va reduceti apetitul si sa va impiedicati sa mancati in exces. Prin urmare, a va incepe ziua cu .

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie. Peste 3 milioane de pasari au fost deja sacrificate

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie, peste 3 milioane de pasari fiind deja sacrificate, relateaza Reuters. Cel mai grav focar de gripa aviara din istoria.

Cel mai sigur loc dintr-o masina de 5 locuri. Explicatiile expertilor

Cred ca majoritatea oamenilor, cand se urca intr-o masina, nu se gandesc neaparat care este cel mai sigur loc. Mai ales atunci cand ai in fata o masina frumoasa si esti un pasionat al autoturismelor, siguranta este printre ultimele lucruri la care te gandesti. Vrei doar sa te bucuri de masina. Totusi, ar trebui sa .

Bianca Dragusanu i-a socat pe toti. Cum a aruncat peste 200.000 de euro in cel mai greu moment pentru romani

Bianca Dragusanu socheaza din nou! Pe una din cele mai controversate vedete de la noi o dau banii afara din casa. Desi suntem intr-un moment critic la nivel mondial, aceasta isi permite sa scoata din buzunar sume de peste 200. 000 de euro. Bianca Dragusanu, gest arogant intr-un moment critic pentru omenire Bianca Dragusanu nu uita .

Lucian Mindruta, povestea nespusa: Cel mai mare regret al vietii mele e despartirea parintilor mei

Cea mai frumoasa amintire de Craciun e o portocala in brad, in casa bunicii, imi marturiseste Lucian Mindruta. Si povestea incepe sa curga lin inainte Vorbeste cu dragoste despre parinti, despre o copilarie complicata, despre bunica, care, intr-un fel, i-a decis destinul sentimental: casatoria cu Ioana. E poate cel mai incisiv jurnalist, dar si un excelent partener de discutie.

Cel mai frumos cadou de Craciun: sa-i ajuti pe altii. Studiu

Un studiu international realizat de World Vision arata ca 76% din oameni vor sa faca fapte bune de acest Craciun. Cel mai important este sa ne concentram asupra celor care au nevoie de ajutor, sustin repondentii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )