Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fifor spune ca, din cauza lui Iohannis, MAI este blocat la varf

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fifor spune ca, din cauza lui Iohannis, MAI este blocat la varf

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma, in contextul cazului fetitei ucise in judetul Dambovita, ca din cauza presedintelui Klaus Iohannis Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii. Domnule candidat Iohannis si domnilor de la PNL, in loc sa discutam despre cum blocati institutii si nu le lasati sa se modernizeze, poate ar trebui sa discutam cu responsabilitate si lipsa de orgolii cum putem sprijini toti institutiile sa se reformeze si sa nu mai permita greseli cauzatoare de moarte, spune Fifor. continuă pe Ziarul Bursa

MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni si comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui Romania investeste mai .

Legea politelor RCA se schimba, din cauza UE. in ce constau modificarile aduse de Ministerul de Finante

Se schimba legea politelor RCA, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Finantelor. Institutia vrea sa schimbe Legea 1322017, din cauza unor posibile sanctiuni pe care le-ar putea decide Comisia Europeana. Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind modificarea Legii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, adica Legea 1322017.

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

Mihai Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a.

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Domnul presedinte, mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului?

Vicepremierul Mihai Fifor l-a atacat in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis pe care il acuza ca blocheaza activitatea Executivului, care ar fi avut nevoie de mana libera pentru a faceschimbari.

Sectia de radioterapie a Spitalului Municipal Timisoara, singura din vestul tarii, blocata de cateva zile din cauza unui aviz in jur de 100 de pacienti cu cancer sunt programati zilnic

Activitatea Sectiei de radioterapie a Spitalului Municipal din Timisoara - sistata joi din cauza unor proceduri birocratice, dupa cum afirma conducerea spitalului - este inca blocata de avizul pe care spitalul il asteapta de la Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN). La aceasta sectie, singura din vestul tarii, sunt programati zilnic aproximativ 100 de pacienti, iar conducerea spitalului sustine ca a trimis din luna mai dosarul pentru prelungirea autorizarii de functionare.

Experienta tragica pentru o familie! A plecat din Londra din cauza cresterii criminalitatii, dar a ajuns sa regrete decizia la scurt timp

O adolescenta de 17 ani traia, impreuna cu familia, in Londra, insa au decis cu totii sa paraseasca orasul din cauza cresterii riscului de crime. Acestia s-au mutat in Jamaica, iar la doar trei.

Tragedie in Baia Mare. Doi frati s-au aruncat in gol de la etajul cinci din cauza saraciei. Unul dintre ei a murit pe loc

Doi frati au cazut in gol de la etajul cinci al blocului in care locuiau, din municipiul Baia Mare, unul dintre ei decedand in urma impactului, iar celalalt a fost spitalizat cu traumatisme multiple, a precizat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )