Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiica doctoritei din Fetesti, moarta de COVID-19, rupe tacerea. Ce pensie de urmas primeste de la stat: Am vrut sa va arat in ce tara traim. Rusine!

Playtech Playtech,
Fiica doctoritei din Fetesti, moarta de COVID-19, rupe tacerea. Ce pensie de urmas primeste de la stat: Am vrut sa va arat in ce tara traim. Rusine!

Drama traita de rudele pacientilor ucisi de COVID-19 pare ca este infinita, dovada venind in fiecare zi de la alte si alte familii. Dupa ce mai multe persoane s-au plans si au acuzat cadrele medicale de ignoranta si nepasare cu privire la comunicarea pe care o au cu rudele pacientilor cu COVID, a venit randul . continuă pe Playtech

Revoltator. Ce pensie de urmas primeste fiica doctoritei din Fetesti, ucise de COVID

Fiica unei doctorite din Fetesti ucisa de COVID-19 in luna octombrie lupta cu autoritatile pentru a obtine pensia de urmas dupa decesul mamei sale. Fata, studenta la Medicina si Farmacie, reclama faptul ca dreptul sau nu este recunoscut, iar ca si cauza a mortii mamei sale a fost mentionata o boala obisnuita.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )