Libnet.ro
UNICEF

14:31

Revoltator. Ce pensie de urmas primeste fiica doctoritei din Fetesti, ucise de COVID

Adevărul Adevărul,
Revoltator. Ce pensie de urmas primeste fiica doctoritei din Fetesti, ucise de COVID

Fiica unei doctorite din Fetesti ucisa de COVID-19 in luna octombrie lupta cu autoritatile pentru a obtine pensia de urmas dupa decesul mamei sale. Fata, studenta la Medicina si Farmacie, reclama faptul ca dreptul sau nu este recunoscut, iar ca si cauza a mortii mamei sale a fost mentionata o boala obisnuita. continuă pe Adevărul

Fiica doctoritei din Fetesti, moarta de COVID-19, rupe tacerea. Ce pensie de urmas primeste de la stat: Am vrut sa va arat in ce tara traim. Rusine!

Drama traita de rudele pacientilor ucisi de COVID-19 pare ca este infinita, dovada venind in fiecare zi de la alte si alte familii. Dupa ce mai multe persoane s-au plans si au acuzat cadrele medicale de ignoranta si nepasare cu privire la comunicarea pe care o au cu rudele pacientilor cu COVID, a venit randul .

Ce pensie de urmas primeste fiica doctoritei de 48 de ani din Fetesti, ucisa de COVID

Dr. Mioara Neagu, sefa Unitatii de Primiri Urgente UPU) Fetesti, a murit la numai 48 de ani, la Spitalul Colentina din Bucuresti, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19.

Cati bani primeste patronul barului din Las Fierbinti. Adevaratul proprietar este foarte incantat

Pentru multi romani, cand spui Las Fierbinti, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Putini stiu ca barul nu este o inventie a producatorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina. Barul Las Fierbinti cu bere ieftina si mici Pana la momentul aparitiei serialului cu acelasi nume, Las Fierbinti, putini .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )