Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fiica Ionelei Prodan, reactie transanta dupa speculatiile din presa: Prea vorbesc toti idiotii...

B1 B1,
Fiica Ionelei Prodan, reactie transanta dupa speculatiile din presa: Prea vorbesc toti idiotii...

Ionela Prodan este internata de mai bine de trei saptamani in spital si de tot atata timp se fac speculatii pe marginea evolutiei starii sale de sanatate. Anca, una dintre fiicele artistei, a dat o d. continuă pe B1

Fiica Ionelei Prodan, despre starea de sanatate a cantaretei: Nu este tinuta la aparate. Se enerveaza cand vede toate bazaconiile care apar despre ea

Anca, una dintre fiicele Ionelei Prodan a oferit cateva declaratii cu privire la starea de sanatate a cantaretei de muzica populara, in varsta de 70 de ani, care se afla internata la Spitalul Elias.

Elena Udrea, reactie dura dupa decizia din dosarul Microsoft: Acesti nemernici trebuie sa-mi hotarasca mie viata?!

Elena Udrea reactioneaza dur dupa ce, joi, Tribunalul Bucuresti a anuntat retrimiterea dosarului Microsoft inapoi la DNA. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici,.

Ai aflat? Medicii au dat vestea familiei Ionelei Prodan

S-au scris multe lucruri despre starea de sanatate a Ionelei Prodan. Cele mai recente informatii despre indragita artista de muzica populara au fost facute publice de fiica sa, Anca, dupa ce a vorbit cu.

Sarbatori dureroase pentru familia Ionelei Prodan. Starea artistei s-a agravat

Sunt cele mai dureroase sarbatori de Paste ale Aneimaria Prodan si ale familiei sale. Starea de sanatate a Ionelei Prodan s-a agravat in ultimile zile, iar fiicele sale nu se dezlipesc de patul de.

Anamaria a plecat de la capataiul Ionelei Prodan. Ce s-a intamplat

Ionela Prodana depasit pragul critic si este in stare stabila. Anamaria Prodan a plecat in urma cu putin timp din spitalul unde se afla internata mama sa si a transmis un mesaj emotionant. Azi in.

Liviu Plesoianu, reactie incredibila, dupa amenintarile lui Coldea: A stat 12 ani in functia de conducator militar al SRI. isi permite sa ameninte chiar din Parlament

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie, dupa amenintarile facute de fostul prim-adjunct al directorului SRI. Deputatul PSD sustine ca Florian Coldea si-a permis sa faca amenintari chiar din.

Germania: Reactia guvernului dupa atacul din Munster. Trebuie sa facem tot posibilul

Guvernul german a reactionat sambata, dupa sangerosul atac din Munster, unde o furgoneta a intrat in multimea de oameni care se aflau pe teresa unui local din centrul orasului. Autoritatile si-au exprimat.

Componenta noului parlament dupa alegerile din 4 martie este aproape cunoscuta

La mai mult de o luna de la alegerile legislative din 4 martie si dupa infiintarea grupurilor parlamentare, componenta noului parlament italian Senatul si Camera Deputatilor) este in cele din urma cunoscuta, cu exceptia unui mandat de senator, care nu a fost inca atribuit, informeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )