Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fiica unor medici din Campulung infectati cu coronavirus: Macar parlamentarii nu au COVID19, traiasca Romania!

Antena3 Antena3,
Fiica unor medici din Campulung infectati cu coronavirus: Macar parlamentarii nu au COVID19, traiasca Romania!

In fiecare zi, noi nereguli cu privire la situatiile dramatice prin care trece personalul medical din Romania, sunt scoase la iveala. Medicii sunt nevoiti sa lupte cu virusul care face ravagii in toata lumea, cu mainile goale. Acesta este si motivul pentru care numarul cadrelor medicale infectate cu noul COVID-19 creste cu fiecare zi. continuă pe Antena3

Fiica de medici imbolnaviti de COVID-19: Si-au facut rost de medicamente si le administreaza pe propria raspundere

Oana Cosinschi, fiica managerului spitatului din Campulung Moldovenesc, relateaza ce s-a intamplat cu tatal sau, medic diagnosticat cu coronavirus, care a asteptat ore bune pentru a fi preluat de un echipaj dotat cu izoleta. Marturisirea ei este un adevarat semnal de alarma.

Doi preoti din Capitala, infectati cu coronavirus

Doi preoti, doi diaconi li o angajata a unei biserici din cartierul bucurestean Colentina au fost confirmati pozitivi la infectia cu coronavirus.

Grupul Electrica doneaza 240.000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj

Grupul Electrica, prin companiile sale de furnizare, servicii si distributie a energiei electrice, sustine efortul remarcabil al personalului medical impotriva raspandirii noului coronavirus si doneaza 240. 000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )