Libnet.ro
UNICEF

15:15

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

B1 B1,
Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva. continuă pe B1

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

CORONAVIRUS |Primele decese au transformat spitalele din Romania in focare de infectie: Unitati inchise si zeci de medici infectati Totul despre situatia de la spitalele din Suceava, Arad si Universitar din Bucuresti

Primele decese provocate de noul coronavirus in Romania au scos la iveala cat de nepregatit este sistemul sanitar din tara noastra pentru a face fata actualei crize medicale care socheaza o lume intreaga. Sp.

143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni la 576 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 143 cazuri. La ATI, in acest moment, sunt internati 15 pacienti, dintre care 7 in stare grava. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, numarul deceselor pacentilor infectati cu noul coronavirus a ajuns luni la 4 persoane.

59 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus anuntate sambata. Bilantul total a ajuns la 367 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 367 cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 59 cazuri. Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate si externate 36 la Timisoara, 11 la Bucuresti, 3 la Craiova, unul la Constanta si unul la Iasi).

30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Grupul de comunicare strategica a anuntat, sambata, ca sapte romani au murit ca urmare a infectiei cu noul coronavirus: sase in Italia si unul in Franta.

186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns marti la 762 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 186 cazuri. Pana astazi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Suceava, Craiova si Iasi, au decedat. La ATI, in acest moment, sunt internati 16 pacienti, din care 6 in stare grava.

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Scandalul s-a incheiat: spitalele din judetul Braila nu primesc bolnavi de COVID-19 din Galati

Spitalele din judetul Braila nu vor accepta si trata bolnavi de coronavirus din alte regiuni ale tarii. Anuntul prefectului judetului Braila vine dupa ce mai multi politicieni locali au protestat fata de proiectul care viza transferarea de la Galati la Braila a pacientilor cu COVID-19.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )