Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fiica unui miliardar american a ajuns in sferturi la Australian Open: Este surpriza turneului

Hotnews Hotnews,
 Fiica unui miliardar american a ajuns in sferturi la Australian Open: Este surpriza turneului

Jessica Pegula, jucatoarea calificata in mod surprinzator in sferturile de finala ale Australian Open, este fiica miliardarului Terry Pegula, cu afaceri in domeniul imobiliar si al extractiei gazelor naturale, informeaza lequipe. fr. continuă pe Hotnews

Simona Halep, in sferturi la Australian Open. Romanca va juca cu Serena Williams

Simona Halep a trecut in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4.

Posibil duel Serena Williams - Simona Halep, in sferturi la Australian Open

Americanca Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o, cu scorul 4-6, 2-6, 6-4, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7.

Ashleigh Barty, calificare en-fanfare: Ce dueluri vom avea in sferturile de la Australian Open

Ashleigh Barty nu a lasat nimic la voia intamplarii, lidera mondiala etaland un tenis de un inalt nivel in meciul din optimi cu Shelby Rogers 57 WTA). Calificarea a venit firesc, fara emotii, iar Ash a completat tabloul sferturilor de la Australian Open.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018.

Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek si s-a calificat in sferturi la Australian Open

Simona Halep a invins-o duminica pe poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, si s-a calificat, pentru a cincea oara, in sferturi la Australian Open, unde o va intalni pe Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Urmeaza meciul cu Serena Williams

Romanca Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek in optimile turneului de tenis Australian Op.

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

VIDEO Rafael Nadal, victorie cu Fabio Fognini - Cum arata tabloul sferturilor de la Australian Open

Rafael Nadal a completat lista jucatorilor calificati in sferturile de finala de la Australian Open. Ibericul a trecut de incomodul Fabio Fognini, scor 6-3, 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )