Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018. continuă pe Online Sport

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Simona Halep, in sferturi la Australian Open. Romanca va juca cu Serena Williams

Simona Halep a trecut in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4.

Posibil duel Serena Williams - Simona Halep, in sferturi la Australian Open

Americanca Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o, cu scorul 4-6, 2-6, 6-4, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7.

Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

Iga Swiatek 19 ani, 17 WTA), a invins-o fara drept de apel pe Fiona Ferro 23 de ani, 46 WTA), in turul al treilea de la Australian Open 2021, 6-4, 6-3. Jucatoarea poloneza o va intalni pe Simona Halep 29 de an.

Halep asigura spectacolul la Australian Open: Lista meciurilor-maraton pe care le-a jucat din 2018

Australia o iubeste pe Simona Halep 2 WTA). Iar asta pentru ca fostul lider WTA le-a oferit, an de an, spectatorilor meciuri electrizante, inclusiv in unele partide in care, la final, a parasit terenul invinsa.

Radu Albot se califica in turul trei la Australian Open, dupa inca o victorie senzationala

Tenismenul moldovean Radu Albot a obtinut a doua victorie de senzatie la turneul de Mare Slem, Australian Open. Dupa ce l-a eliminat pe numarul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut, jucatorul de 31 de ani a trecut si de australianul OConnell Christopher, locul 121 ATP, scor 6-2, 7-5, 7-6. Partida a durat 2 ore si 22 de minute, transmite IPN.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul zilei de duminica, una in care va evolua si Simona Halep.

Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

Simona Halep poate castiga o alta suma consistenta de bani, daca va castiga Australian Open 2021. Premiile pentru castigator, finalist si semifinalisti au mai scazut fata de anul precedent, dar sumele pe.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in sferturi (revansa cu Iga Swiatek) - Duel de gala cu Serena Williams

A pierdut controlul in primul set mansa cedata cu 6-3), dar a gasit puterea mentala sa o ia de la capat si sa speculeze vulnerabilitatile din jocul adversarei. Simona Halep a castigat cu mintea meciul cu Iga Swiatek 6-1, 6-4), poloneza care ii administra o infrangere categorica pe zgura pariziana. A fost victoria cu numarul 100 pentru Simona la un Grand Slam, succes sinonim cu o calificare in sferturile de la Australian Open. Daca mai spunem si ca urmeaza un meci de gala cu Serena Williams, atunci puzzle-ul este complet.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )