Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek si s-a calificat in sferturi la Australian Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek si s-a calificat in sferturi la Australian Open

Simona Halep a invins-o duminica pe poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, si s-a calificat, pentru a cincea oara, in sferturi la Australian Open, unde o va intalni pe Serena Williams. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in sferturi (revansa cu Iga Swiatek) - Duel de gala cu Serena Williams

A pierdut controlul in primul set mansa cedata cu 6-3), dar a gasit puterea mentala sa o ia de la capat si sa speculeze vulnerabilitatile din jocul adversarei. Simona Halep a castigat cu mintea meciul cu Iga Swiatek 6-1, 6-4), poloneza care ii administra o infrangere categorica pe zgura pariziana. A fost victoria cu numarul 100 pentru Simona la un Grand Slam, succes sinonim cu o calificare in sferturile de la Australian Open. Daca mai spunem si ca urmeaza un meci de gala cu Serena Williams, atunci puzzle-ul este complet.

DigiSport: Ce a schimbat Simona Halep ca s-o supuna la Melbourne pe Iga Swiatek, poloneza care a distrus-o la Roland Garros

Simona Halep 29 de ani) a trecut de poloneza Iga Swiatek in optimile de la Australian Open, scor 3-6, 6-1, 6-4, si va juca in sferturi cu americanca Serena Williams.

Ce borna impresionanta a atins Simona Halep dupa ce a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Australian Open, victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek fiind succesul cu numarul 100 inregistrat de romanca la un turneu de Grand Slam.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Urmeaza meciul cu Serena Williams

Romanca Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek in optimile turneului de tenis Australian Op.

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

Cu gandul la revansa. Halep o asteapta pe Swiatek in turul urmator la Australian Open

Calificata in optimile de finala dupa un meci pe care l-a controlat autoritar, Simona Halep ar putea avea parte de o reintalnire cu poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros in 2020.

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

Iga Swiatek 19 ani, 17 WTA), a invins-o fara drept de apel pe Fiona Ferro 23 de ani, 46 WTA), in turul al treilea de la Australian Open 2021, 6-4, 6-3. Jucatoarea poloneza o va intalni pe Simona Halep 29 de an.

VIDEO Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la AO: M-a zdrobit la Roland Garros

Iga Swiatek favorita 15) a respectat calculul hartiei si a trecut de Fiona Ferro 46 WTA), obtinand astfel calificarea in optimile de la Australian Open. in aceeasi faza a competitiei, dar la Roland Garros, poloneza a trecut clar de Simona Halep in toamna anului trecut. Cele doua se vor reintalni, dar de aceasta data pe suprafata rapida de la Melbourne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )