Libnet.ro
UNICEF

22:45

Interpretare vise: Cele mai dese cosmaruri si ce inseamna ele

Antena3 Antena3,
Interpretare vise: Cele mai dese cosmaruri si ce inseamna ele

Emotiile noastre sunt sursa celor mai multe dintre vise, indiferent ca sunt cosmaruri sau nu. Atat visele placute cat si cosmarurile sunt ceva normal pentru oricine, iar unele sunt sunt familiare celor mai multi. continuă pe Antena3

Documentarul bistriteanului Vlad Petri, printre filmele romanesti recomandate de unul dintre cele mai importante site-uri de profil

Taste of cinema. com, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate cinematografiei a intocmit o lista de filme considerate esentiale pentru o introducere in noul val romanesc. Printre filme se numara si documentarul Bucuresti, unde esti? al bistriteanului Vlad Petri.

Eurostat: Romania, Bulgaria, Croatia si Slovacia au emis in Uniunea Europeana cele mai putine permise de sedere

Romania a emis anul trecut cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la.

Eurostat: Romania a emis cele mai putine permise de sedere, raportat la populatie

Romania a emis, in 2013, cele mai putine permise de sedere, raportat la populatia sa, dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene UE), releva un raport al Eurostat dat publicitatii miercuri la Bruxelles si citat de Agerpres.

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Cisco: Aproape 70% dintre angajati nu sunt constienti de cele mai noi si mai periculoase brese de securitate

Rolul angajatilor in mentinerea securitatii informatiilor nu mai poate fi neglijat, tinand cont ca circa 69% dintre angajati nu sunt constienti de cele mai noi si mai periculoase brese de securitate, potrivit studiului facut public astazi de Cisco. Astfel, companiile trebuie sa ia in calcul si profilul angajatilor, pe langa amenintarile externe.

Datele privind cazurile de Ebola sunt subevaluate in cele mai afectate tari. Numarul victimelor ar putea fi mult mai mare

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a indicat marti ca datele statistice referitoare la cazurile de Ebola in cele mai afectate trei tari Sierra Leone, Guineea si Liberia) sunt subevaluate, relateaza.

De la Maleficent si Minnie Mouse pana la Marele Gatsby! Care sunt cele mai populare costume de Halloween in 2014

In caz ca, desi Halloween-ul se apropie cu pasi repezi, nu te-ai hotarat inca asupra costumului pe care il vei imbraca, iata care sunt cele mai populare personaje in anul 2014!.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

Noi dosare anticoruptie. Cine sunt parlamentarii, clericii, baronii locali si fostii ministri din cele mai recente dosare de coruptie monitorizate de HotNews.ro

Mega-dosarul Retrocedarilor cu Viorel Hrebenciuc in prim plan, dosarul Microsoft - Investigatia mamut cu 9 fosti ministri anchetati, dosarul lui Nicusor Constantinescu, fugit in SUA si cu mandat international de arest pe sau ancheta privind presupusul trafic de influenta din biroul oval al premierului Ponta baronul de Mehedinti, Adrian Duicu si - acestea sunt cateva dintre cele opt noi dosare de mare coruptie monitorizate de HotNews. ro in sectiunea Anticoruptie. Vezi in sectiunea Anticoruptie toate cele 41 de dosare monitorizate, vezi cine pentru ce este judecat, cate dosare s-au blocat la parchet si cate sute si mii de zile intarziere au adunat unele dosare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )