Libnet.ro
UNICEF

13:15

Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civila. Mihaiu: Am spus raspicat sa se faca publica

Antena3 Antena3,
Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civila. Mihaiu: Am spus raspicat sa se faca publica

Oamenii care au iesit in Piata Universitatii aveau dreptul sa vada, LIVE, la televizor, ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentantii societatii civile. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat, scrie. continuă pe Antena3

SURSE de la intalnirea lui Iohannis cu societatea civila. Ce solutii are presedintele pentru noul Guvern: Am doua variante, ambele proaste

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus astazi reprezentantilor societatii civile prezenti la Cotroceni ca nu are o solutie limpede pentru desemnarea unui nou premier. Presedintele ne-a spus: am doua variante, ambele proaste. Ori stau cu acest Guvern patru luni, apoi declansez alegeri anticipate, ori desemnez acum un premier, dar raman cu acest Parlament inca un an de zile, au spus surse prezente la intalnire, pentru Adevarul.

Premiera. Klaus Iohannis: Voi convoca societatea civila si strada la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, la Palatul Cotroceni, ca va chema in premiera la consultarile pentru formarea Guvernului, vineri dupa-amiaza, societatea civila si reprezentanti ai manifestatilor. Seful statului a precizat ca a auzit vocea strazii si ca va tine cont de solicitarile protestatarilor.

Discutia lui Iohannis cu societatea civila s-a incheiat. Primele reactii ale participantilor si mesajul presedintelui

Intalnirea societatii civile cu presedintele Iohannis s-a incheiat. Cei mai multi participanti i-au transmis sefului statului sa vina in Piata Universitatii. Iohannis a promis ca va veni, dar nu se stie cand.

A inceput intalnirea lui Iohannis cu societatea civila. Lista completa a participantilor

Presedintele Klaus Iohannis a primit 5. 520 de mesaje de la manifestanti si reprezentanti ai unor ONG-uri, care cer sa fie primiti la Cotroceni pentru discutii privind desemnarea premierului. Consultarile, la care nu s-a decis inca cine va merge, vor incepe la 13.

Domnule presedinte, societatea civila va asteapta in strada, la consultari

Societatea civila a mai fost chemata la Cotroceni pentru consultari pe marginea unor legi. Presedintele nu a tinut cont de parerile organizatiilor chemate la consultari si a promulgat legile asa cum le-a votat Parlamentul. De data asta noi nu mai dam curs invitatiei, dar poate sa vina el in piata. Zilnic dupa ora 18. 00 la Universitate.

Iohannis, dupa consultarile cu societatea civila: Nu este nevoie de o simpla schimbare de Guvern

Klaus Iohannis a tinut, vineri, in jurul orei 16. 00, la Palatul Cotroceni,o conferinta de presa, pentru a prezenta concluziile consultarilor care au avut loc in aceste zile cu partidele parlamentare si cu reprezentantii societatii civile.

Iohannis continua astazi consultarile, cu UNPR si ALDE, chemand in premiera si societatea civila

Presedintele Klaus Iohannis continua, vineri, consultarile cu partidele pentru formarea noului Guvern, fiind asteptate la Cotroceni UNPR si ALDE, dar si, in premiera, reprezentanti ai societatii civile si ai protestatarilor, care s-au putut inscrie.

Basescu contrazice initiativa lui Iohannis de a chema societatea civila la consultari: 131;Este neconstitutional. Consultarea cu partidele trebuia sa inceapa imediat

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru initiativa de a-i chema pe reprezentantii societatii civile la consultari, precizand ca implicarea lor este neconstitutionala. Basescu spune ca Iohannis trebuia sa cheme imediat partidele la consultari pentru formarea unui nou Guvern pentru ca prelungirea unei crize politice are efecte devastatoare pentru Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )