Libnet.ro
UNICEF

11:15

Filmuletul cu Donald Trump care a devenit viral pe internet: Cum a fost surprins liderul american inainte de discursul in Congresului (VIDEO)

B1 B1,
Filmuletul cu Donald Trump care a devenit viral pe internet: Cum a fost surprins liderul american inainte de discursul in Congresului (VIDEO)

Donald Trump s-a adresat marti pentru prima data Congresului american in mandatul de presedine al Statelor Unite. in discursul sau, liderul de la Casa Alba, a subliniat inca o data ca va pune in. continuă pe B1

Gestul unei consiliere a lui Donald Trump, care sta in genunchi pe o canapea din Biroul Oval, a devenit tinta criticilor si ironiilor

O fotografie in care Kellyanne Conway, o consiliera apropiata a presedintelui american Donald Trump, sta in genunchi pe o canapea din Biroul Oval a starnit o adevarata furtuna pe retelele sociale, relateaza AFP.

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

Realizatorul de talk-show-uri si actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, profitand de aceasta pozitie pentru a-l ironiza, in repetate randuri, pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

The Economist: Bugetul pentru Aparare al lui Donald Trump este mai putin impresionant decat pretinde

Propunerea de buget pe care presedintele american Donald Trump o va inainta Congresului, care include majorarea cheltuielilor Pentagonului cu 54 de miliarde de dolari anul viitor, este mai putin impresionanta decat pare sa creada presedintele, comenteaza The Economist.

Controversatul politician britanic Nigel Farage, la cina cu Donald Trump desi NU a fost INVITAT (FOTO)

Politicianul britanic extremist Nigel Farage a luat cina cu Donald Trump, dar exista voci care au declarat ca acesta nu a fost invitat la masa lui Trump, ci a reusit sa se strecoasre pe ultima suta de.

FOTO. Mana dreapta a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, explica de ce s-a asezat incaltata pe o canapea din Biroul Oval, in timpul unei intalniri oficiale. Fotografiile surprinse de jurnalisti au starnit critici dure la adresa consilierei

Consiliera de incredere a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a reactionat, miercuri, dupa ce a starnit o serie de critici, din cauza unor fotografii in care aparea asezata intr-o pozitie inadecvata, pe o canapea din Biroul Oval, in timpul unei intalniri oficiale a presedintelui american cu directorii de scoli si licee.

Donald Trump urmeaza sa emita o noua ordonanta antiimigratie. Cetatenii irakieni nu vor fi vizati de interdictie

Cetatenii irakieni nu vor fi vizati de noua ordonanta antiimigratie pe care presedintele Statelor Unite, Donald Trump, urmeaza sa o adopte, informeaza oficiali din cadrul Administratiei de la Washington.

Presedintele Donald Trump saluta aparitia unei noi mandrii nationale in prima adresare din Congres

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat aparitia unei noi mandrii nationale in prima sa adresare din fata congresmenilor, sustinand ca aplicarea dura a legislatiei imigratiei reprezinta cheia pentru a crea locuri de munca pentru cetatenii americani. De asemenea, miliardarul republican le-a cerut congresmenilor sa-i sustina politicile fiscale si de reglementare a industriei, care vor readuce maretia Americii, transmite France Presse.

Donald Trump da vina pe Obama pentru protestele fata de noua administratie de la Washington si pentru scurgerile de informatii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat marti, intr-un interviu acordat Fox News, pe predecesorul sau, Barack Obama, ca se afla in spatele protestelor fata de noua administratie de la Washington, dar si in spatele scurgerilor de informatii prin care s-ar urmari compromiterea noii echipe de la Casa Alba, relateaza CNBC.

FOTO: Mana dreapta a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, criticata pentru lipsa de respect, dupa ce a fost surprinsa intr-o ipostaza inadecvata in timpul unei intalniri oficiale in Biroul Oval

Consilierul de incredere al Donald Trump, Kellyanne Conway, a starnit critici dure, marti, dupa ce, pe retelele de socializare au aparut fotografii in care ea sta pe o canapea din Biroul Oval in genunchi si incaltata, in timp ce presedintele american discuta cu directorii de culoare ai mai multor institutii de invatamant.

Donald Trump sustine ca gafele din cadrul galei Oscar au aparut din cauza ca starurile au fost prea preocupate sa il critice

Presedintele american Donald Trump a reactionat, luni, dupa ce a fost criticat in cadrul celei de-a 89-a ceremonii a Premiilor Oscar. Astfel, el a afirmat ca organizatorii au fost atat de preocupati de politica, incat nu au mai acordat atentie detaliilor, astfel ca au comis gafa uriasa prin care au acordat in mod gresit premiul cel mare al Academiei Americane de Film musicalului La La Land, in loc de Moonlight.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )