Libnet.ro
UNICEF

19:15

Final nebun in cursa pentru Casa Alba. Joe Biden a preluat conducerea la Michigan si pare in pole position la castigarea alegerilor prezidentiale din SUA, in dauna lui Donald Trump

B1 B1,
Final nebun in cursa pentru Casa Alba. Joe Biden a preluat conducerea la Michigan si pare in pole position la castigarea alegerilor prezidentiale din SUA, in dauna lui Donald Trump

UPDATE, 4 noiembrie, ora 18. 12 Donald Trump a reluat postarile critice pe Twitter, dupa ce in state-cheie precum Wisconsin si Michigan adversarul sau, democratul Joe Biden, a trecut pe primul. continuă pe B1

Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Candidatul democrat Joe Biden a anuntat miercuri, la ora 23, ora Romaniei, ca rezultatele il dau castigator in suficiente state pentru a intruni numarul necesar de electori care decide invingatorul in cursa pentru Casa Alba. Am incredere ca vom fi victoriosi, a spus el, adaugand ca nu isi proclama victoria, si ca va face, eventual, acest lucru dupa incheierea numararii voturilor.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, confuzii jenante in fata unor simpatizanti de-ai sai

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a comis marti, la Philadelphia, o serie de confuzii jenante, incurcandu-si nepoatele, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020: cele zece state-cheie care pot decide lupta pentru Casa Alba

In timp ce democratii mizeaza pe recastigarea statelor Wisconsin, Michigan si Pennsylvania, candidatul lor Joe Biden spera la randul sau la o reusita majora, si anume sa cucereasca Texasul.

Alegeri americane. Provocarea celor 13 chei pentru Casa Alba

3 noiembrie 2020: Donald Trump sau Joe Biden? Republicani sau Democrati? Conservatori sau Progresisti? Istoricul american Allan Lichtman - un personaj foarte simpatic - a pus la punct un sistem de predictie usor de inteles, dar care starneste mari dispute. Sa vedem de ce.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Ofertele electorale ale celor doi candidati la Casa Alba

Confruntarea dintre Donald Trump si Joe Biden pentru Casa Alba nu se limiteaza doar la invective si insulte intre cei doi candidati. Presedintele in exercitiu republican si adversarul sau democrat propun de asemenea doua programe sensibil diferite.

Mai poate Joe Biden rasturna rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Ce spun analistii americani

Presedintele Donald Trump a castigat miercuri dimineata o serie de state cheie, in lupta pentru un nou mandat la Casa Alba, inclusiv Florida, Ohio si Iowa, in timp ce Joe Biden si-a exprimat increderea ca va.

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Momente de confuzie pentru Biden in Philadelphia: Si-a incurcat nepoatele, apoi a spus ca-l va prezenta pe fiul... decedat

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a facut marti o serie de confuzii jenante, dupa ce si-a confundat nepoatele si a sustinut ca il va prezenta unui grup de alegatori pe fiul sau Beau . care a murit in 2015, potrivit AFP.

Alegeri SUA 2020. Kamala Harris poate visa la Casa Alba

Scenariul unui Joe Biden ales presedinte si obligat sa renunte la mandat din motive de sanatate nu este exclus. Senatoarea de culoare Kamala Harris ar deveni astfel prima femeie presedinta a Statelor Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )