Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

FINAL Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 6-1, 6-2

Hotnews Hotnews,
 FINAL Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 6-1, 6-2

Simona Halep 1 WTA si cap de serie numarul unu) o intalneste in optimile turneului de la Shenzhen pe Ying-Ying Duan China - 91 WTA). Meciul este in direct pe Digisport 1 si Live Text pe HotNews. ro. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP-YING-YING DUAN ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT in turneul de la Shenzen. Meci usor pentru romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen China),.

LIVE Text Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 1-1

Simona Halep 1 WTA si cap de serie numarul unu) o intalneste in optimile turneului de la Shenzhen pe Ying-Ying Duan China - 91 WTA). Meciul este in direct pe Digisport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 6-1, 6-2/ Halep, in sferturi - Va fi numarul unu la startul Australian Open

Precum un diesel, Simona Halep a demarat greu in meciul cu Ying-Ying Duan China - 91 WTA), a pierdut primul set 3-6), dar a prins viteza punct cu punct si a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Shenzhen 6-1, 6-2). Succesul ii asigura Simonei locul intai in lume la startul Australian Open o premiera pentru tenisul feminin romanesc - are favorita numarul unu la un Grand Slam).

Simona Halep ramane sau NU numarul 1 mondial?! S-A AFLAT in urma cu putin timp ... E OFICIAL!

Simona Halep a obtinut, miercuri, o victorie cu emotii la Shenzen impotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-2. Astfel, romanca s-a calificat in sferturile turneului,.

Simona Halep, VICTORIE cu emotii la Shenzen. Romanca ramane numarul 1 mondial

Simona Halep a obtinut, miercuri, o victorie cu emotii la Shenzen impotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-2. Astfel, romanca s-a calificat in sferturile turneului,.

VIDEO Simona Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs: Sper sa castig cateva partide si sa merg pana la final

Simona Halep a pasit in 2018 cu dreptul, liderul clasamentului WTA castigand meciul cu Nicole Gibbs 110 WTA), rezultat in urma caruia s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen. Sper sa castig cateva partide si sa merg pana la final, a spus Simona. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Gibbs.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Shenzhen Open, dupa 6-4, 6-1 cu Nicole Gibbs

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-1, pe americanca Nicole Gibbs, locul 110 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Shenzhen Open, anunta News. ro. Cu un echipament de culoare rosie fara insemne, dupa despartirea de Adidas, Halep a pasit cu dreptul in 2018, reusind o victorie clara in fata unei jucatoare tenace, dar inferioara tehnic.

Simona Halep a confirmat incetarea colaborarii cu sponsorul Adidas, printr-un mesaj postat pe Twitter

La cateva saptamani dupa ce presa internationala a anuntat ca Simona Halep nu isi va prelungi contractul cu sponsorul tehnic german Adidas, liderul clasamentului WTA a confirmat aceasta informatie prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter. Halep a tinut sa le multumesca celor de la Adidas pentru colaborarea din ultimii 4 ani.

VICTORIE pentru Simona Halep si Irina Begu. Romancele sunt in sferturi la Shenzhen

Irina Begu si Simona Halep s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la turneul de la Shenzhen, dotat cu premii de 750. 000 de dolari, transmite Digi 24. Irina Begu si Simona.

WTA Shenzhen: Irina Begu si Simona Halep vor evolua joi in sferturile turneului

Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA si cap de serie numarul 4, va deschide seria sferturilor de finala ale turneului de la Shenzhen, joi, de la ora 06:00 cu sportiva Timea Babos din Ungaria, locul 56 WTA si cap de serie numarul 8. Simona Halep, locul I WTA, va intra pe terenul central nu inainte de ora 09:00, pentru partida cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, in aceeasi faza a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )