Libnet.ro
UNICEF

10:45

Motivul pentru care fostul rege Juan Carlos paraseste Spania

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care fostul rege Juan Carlos paraseste Spania

Casa regala de la Madrid a anuntat ca fostul rege Juan Carlos a decis sa paraseasca Spania, din caus. continuă pe România Liberă

Fostul rege Juan Carlos paraseste Spania, in urma suspiciunilor de coruptie

Fostul rege spaniol, Juan Carlos, banuit de fapte de coruptie, a decis sa paraseasca Spania, a anuntat luni Casa Regala de la Madrid, transmite agentia EFE.

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

Regele emerit Juan Carlos I a anuntat ca paraseste Spania. Tatal Regelui Felipe al VI-lea este investigat pentru fapte de coruptie

Fostul rege Juan Carlos I, tatal Regelui Felipe al VI-lea, a anuntat a decis sa paraseasca Spania, pe fondul stirilor din spatiul public privind conturile sale din strainatate, pentru a-l ajuta pe fiul sau.

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie.

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Regele emerit Juan Carlos I a anuntat ca paraseste Spania

Regele emerit Juan Carlos I a transmis luni o scrisoare regelui Felipe VI prin care l-a anuntat ca a hotarat sa paraseasca Spania, o decizie cantarita, a anuntat Palatul Zarzuela, citeaza TVE.

Motivul pentru care autoritatile Buzaului nu recurg deocamdata la inchiderea teraselor dupa ora 23.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau s-a reunit luni, 3 august 2020, in sedinta extraordinara pentru pentru stabilirea unor masuri suplimentare care sa impiedice raspandirea coronavirusului. Una dintre deciziile discutate a fost cea a inchiderii teraselor, cluburilor si barurilor, pe timpul noptii.

VIDEO Motivul pentru care o eleva de gimnaziu din Valea Ramnicului a improvizat o minibiblioteca in fata casei

Ana-Maria Luciu, o eleva de clasa a VI-a din comuna buzoiana Valea Ramnicului, a amenajat o minibiblioteca in fata casei ei cu carti pe care le pot imprumuta copiii sarmani din sat.

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24.

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )