Libnet.ro
UNICEF

20:00

Finala Ferma de la PRO TV, LIVE TEXT. Cine este marele castigator al concursului prezentat de Mihaela Radulescu

Playtech Playtech,
Finala Ferma de la PRO TV, LIVE TEXT. Cine este marele castigator al concursului prezentat de Mihaela Radulescu

Castigatorul de la Ferma a luat 50. 000 de euro. S-a incheiat un nou sezon al emisiunii Ferma, un nou inceput, de la PRO TV. A fost un sezon plin de tensiuni, dar si de momente frumoase. Concurentii si-au dat silinta in competitie, insa doar unul dintre ei a dovedit ca a fost suficient de puternic, [] . continuă pe Playtech

Finala Ferma de la PRO TV. Cine sunt cei doi finalisti si ce sanse au

Ferma, un nou inceput, de la PRO TV, se apropie de fapt, de sfarsitul acestui sezon. Au mai ramas doar doi concurenti care se vor confrunta in marea finala din aceasta seara joi, 23 mai) de la ora 21:30. Ferma a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize pentru telespectatori. Timp [] .

Cine este castigatorul Eurovision 2019

Duncan Laurence a castigat Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei a primit cele mai multe voturi cumulate de la juriile de specialitate si de la public. Iata cine este solistul care a impresionat cu piesa lui, Arcade.

Scarlett Johansson s-a logodit din nou! Cine este norocosul!

Scarlett Johansson s-a logodit cu barbatul care ii sta alaturi deja de 2 ani, Colin Jost. Cei doi au recunoscut public ca au planuri de nunta! Iata aici toate detaliile! .

Violata si ucisa, intr-o padure din Prahova: cine este vinovatul

Duminica, intr-o padure din judetul Prahova, a fost gasit trupul neinsufletit al unei tinere in varsta de 19 ani. Primele investigatii au scos la iveala faptul ca a fost victima unui viol, inainte de a fi ucisa. O crima terifianta a avut loc in urma cu cateva zile pe raza localitatii Rafov, din judetul Prahova.

NEBUNIE TOTALA! Catalin Morosanu si Kamara, BATAIE in direct la Ferma! De la ce a pornit SCANDALUL (VIDEO)

Ferma a ajuns la final, iar in editia de joi, 23 mai 2019, vom afla cine este marele castigator, avand in vedere ca Marius Craciun si Catalin Morosanu sunt marii finalisti, relateaza Stirescu.

LIVE TEXT. Dragnea: Nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de aceasta structura oculta care a parazitat justitia

Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Iata principalele declaratii ale liderului PSD: Stire in curs de actualizare .

LIVE TEXT. Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de aceasta structura oculta care a parazitat justitia

Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Iata principalele declaratii ale liderului PSD: Stire in curs de actualizare .

Cine este barbatul suspectat ca a omorat o tanara pentru ca nu a vrut sa intretina relatii sexuale

Dragoi Ionut Marius 23 de ani) din comuna prahoveana Rafov este principalul suspect al unei crime care a avut loc, vineri 17 mai, in Prahova. Barbatul este acuzat ca a omorat o tanara de 19 ani pentru ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )